Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Plačková ukázala výbavičku pre DIEVČATKO: Luxusný ružový kočík a postieľka ako z cukrovej vaty!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram ZP)

BRATISLAVA - Zuzana Plačková sa už čochvíľa stane mamičkou, no a niet sa čo diviť, že sa obzerá po detskej výbavičke. Nakupovanie mnohých vecí, ktoré bábätko potrebuje, má však jeden háčik. A síce, že Zuzana a René zatiaľ nechcú vedieť pohlavie...

To ale neznamená, že budúca mamička už nemá presne vybraté takmer všetko, čo si bude musieť zabezpečiť. A to nielen oblečenie či rôzne drobnosti, ale aj tú dôležitejšiu výbavu. Ako napríklad postieľku či kočík. Čo sa týka toho druhého, mnohí si mysleli, že Zuzana siahne po značke Dior, čo prezradila i v našom nedávnom rozhovore.

PRVÝ rozhovor o tehotenstve so Zuzanou Plačkovou: Dievčatko či chlapček? Jednoznačná odpoveď! (Zdroj: Vlado Anjel )

Tí, čo Zuzanu sledujú pravidelne, dokonca dokázali odhadnúť aj konkrétny model. Kráľovná slovenského Instagramu však teraz mnohých prekvapila. Na svojom profile totiž zverejnila obrázky kočíka a postieľky od úplne inej značky. A jej slová hovorili za všetko. „Ak to bude dievčatko, tak mamka kupuje toto,” napísala k fotografii výbavičky.

Kočík a postieľka vznikli pod značkou dizajnérky menom Chiara Ferragni a kto nie je fanúšikom ružovej, radšej nech sa ani nepozerá. Prečo? Aha, je to hotová cukríková záplava! 

Plačková ukázala výbavičku pre
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Nanan.it)

Plačková ukázala výbavičku pre
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Nanan.it)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu