Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šokujúca ZMENA v markizáckom Dobre vedieť: Kobielskeho nahradila... Tancuje aj v Let's Dance!

Vladimír Kobielsky sa včera v Dobre vedieť neobjavil.
Vladimír Kobielsky sa včera v Dobre vedieť neobjavil. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Keď sa markizácka šou Dobre vedieť dostala v roku 2016 na televízne obrazovky, oproti kapitánovi Jurajovi Kemkovi sedel Robo Jakab. Už o dva roky neskôr ho však na stoličke kapitána vystriedal Vladimír Kobielsky. A ten v projekte pôsobil až doteraz... Včera však divákov čakal šok. Namiesto známeho herca tam sedela hviezda Let's Dance!

Šou Dobre vedieť sa už dlhých 6 rokov teší u divákov veľkej priazni. Keď projekt na obrazovkách televízie Markíza začínal, jeho gro tvorili Juraj Kemka a Robo Jakab. O 2 roky neskôr však prišiel prvý šok - tvorcovia zatúžili po zmene a druhý zo spomínaných kapitánov dostal padáka. V kresle ho vymenil herec známy z Oteckov Vladimír Kobielsky.

No včera jeho fanúšikov čakalo nemilé prekvapenie. Namiesto neho sedela v Dobre vedieť na stoličke oproti Jurajovi Kemkovi herečka Zuzana Kubovčíková Šebová. Tá aktuálne hviezdi aj v šou Let's Dance. Z tanečných tréningov si však do vedomostnej relácie nebude odskakovať pravidelne... Diváci, ktorí mali pôvodného kapitána v obľúbe, môžu zostať pokojní - ide totiž len o dočasný záskok.

 

Viac o téme: Vladimír KobielskyDobre vedieťZuzana Kubovčíková Šebová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu