Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Leoš Mareš prvýkrát ukázal bábätko: FOTO z ultrazvuku, ale… Veď má hlavu ako buldog!

Leoš Mareš a Monika Marešová čakajú prvé spoločné dieťatko Zobraziť galériu (5)
Leoš Mareš a Monika Marešová čakajú prvé spoločné dieťatko (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Presne 14. októbra Leoš Mareš potešil viac ako milión svojich fanúšikov, ktorí ho sledujú na Instagrame. Moderátor sa pochválil radostnou správou, že jeho manželka Monika je tehotná a v marci na svet privedie ich prvého spoločného potomka...

Odkedy sa Marešovci pochválili, že do ich rodiny pribudne dieťatko, ich sledovatelia netrpezlivo očakávali akékoľvek detaily či zábery Moniky s bruškom. V českých stávkových kanceláriách si dokonca môžete staviť na to, ako sa bude ich spoločný potomok volať. 

Leoš Mareš prvýkrát ukázal
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram )

Len málokto by čakal, že budúci trojnásobný otecko mesiac pred termínom pôrodu zverejní čosi viac. Na jeho Instagrame sa z ničoho nič objavil záber ultravuku. „Prvý deň deviateho mesiaca,” napísal k čiernobielej fotke. 

Na prvý pohľad wau efekt, na ten druhý už "kruté" vytriezvenie. Jedna časť bábätka obývajúceho bruško Moniky totiž nesedí. Leoš totiž vymenil hlavičku dieťatka za hlavu francúzskeho buldočka, ktorý im doma robí spoločnosť.

Leoš Mareš prvýkrát ukázal
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram )

Vznikla tak šialená fotomontáž, ktorá sledovateľov prominentného páru celkom pobavila. „To musela byť vtedy párty,” robia si srandu z bábätka s hlavou psa. „Pozerám, že celý otecko,” či "Tá podoba je neuveriteľná,” smejú sa fanúšikovia, ktorí sa nevedia dočkať, kedy pyšný tatko ukáže skutočnú podobizeň svojho tretieho dieťaťa. 

Viac o téme: Leoš Mareš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu