Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Leoš Mareš po originálnom oznámení pôrodu: Prvé FOTO bábätka a... Takto sa volá!

Leoš Mareš sa stal trojnásobnym otcom. Zobraziť galériu (5)
Leoš Mareš sa stal trojnásobnym otcom. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Vo štvrtok večer sa porotca markizáckej SuperStar Leoš Mareš (45) na sociálnej sieti Instagram pochválil, že sa stal opäť otcom. Tretie dieťa mu porodila manželka Monika (41). Informácie zverejňoval postupne a naozaj originálne. Najnovšie zverejnil prvú fotku svojej dcérky a prezradil aj meno. Aha, ako sa volá!

Keď sa Leoš Mareš vo štvrtok večer stal otcom, radostnú novinku oznámil svojim fanúšikom na sociálnej sieti Instagram naozaj originálne. Napísal iba: „A je to...“ a zverejnil fotku rozbitej vaječnej škrupinky. Nič viac... Až o niekoľko hodín neskôr zverejnil aspoň nejaké detaily.

Na svoj profil zavesil komunikáciu so svojou mamou, v ktorej ju informoval, že bábätko je už na svete. Podľa času pri správach sa Leošov tretí potomok vypýtal na svet krátko pred treťou hodinou popoludní. A až z týchto správ sa fanúšikovia dozvedeli, že je to dievčatko. 

Leoš Mareš po originálnom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram LM)

Meno však stále nebolo známe. To zverejnil až o deň neskôr - v piatok večer. Spolu s prvou fotkou. „Ja si tu s dovolením odložím túto fotku. Na pamiatku,“ napísal k záberu, na ktorom je vidno kúsok jeho novonarodenej dcérky aj s menom na perinke - rodičia dievčatku dali krásne meno Alex. Gratulujeme!

Viac o téme: Leoš Mareš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu