Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trpká DOHRA romantickej dovolenky: Nový frajer Dary Rolins skončil v izolácii… NAKAZIL SA!

Pavel Nedvěd sa počas Silvestra nakazil. Zobraziť galériu (5)
Pavel Nedvěd sa počas Silvestra nakazil. (Zdroj: Instagram DR)

PRAHA - Slovenská speváčka Dara Rolins (49) prežíva krásne životné obdobie. Verejnosti sa priznala, že tvorí pár so slávnym futbalistom Pavlom Nedvědom (49). Stále ešte zverejňuje fotky z romantickej dovolenky v Alpách, kde spolu oslávili príchod nového roka. Ale... Športovec sa z tohto Silvestra bude ešte dlho spamätávať. Nakazil sa tam totiž koronavírusom a... Teraz je v izolácii!


Extrémne romantická Dara Rolins: Aha, FOTO s novým frajerom!


Zatiaľ čo Dara Rolins sa na sociálnej sieti Instagram pýši nekonečnou zamilovanosťou a zverejňuje spoločné fotky z dovolenky pod Matterhornom, jej priateľ, bývalý futbalista Pavel Nedvěd, bojuje so zdravotnými problémami. Práve zo Silvestra vo švajčiarskych Alpách si športovec odniesol veľmi nepríjemný suvenír.

Galéria: Dara Rolins
 

Ako informuje český Blesk, nakazil sa tam zákerným koronavírusom. Na účasť na zápase jeho klubu Juventus proti Neapolu, ktorý sa konal včera, tak mohol zabudnúť a namieriť si to rovno do izolácie. „Viceprezident Juventusu mal po výtere pozitívny výsledok na Covid. Pre tím ale nejde o žiadny problém, bývalý český futbalista s mužstvom v poslednej dobe v kontakte nebol,“ píše sa na webe tuttosport.com.

Posledné dni futbalista strávil v spoločnosti Dary, je teda možné, že si nákazu z dovolenky odniesla aj ona sama. O žiadnych zdravotných problémoch však na svojom Instagrame zatiaľ neinformovala. A my veríme, že sa tak nestalo. Prajeme hlavne veľa zdravia a Pavlovi skoré zotavenie! 

Viac o téme: Dara RolinsPavel Nedvěd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu