Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Za tieto FOTO dostala ROLINS riadny náklad: Je to živé alebo z plastu?!

Dara Rolins Zobraziť galériu (3)
Dara Rolins (Zdroj: Instagram D.R.)

TURÍN - Speváčka Dara Rolins teraz často pobýva v Taliansku so svojím partnerom, bývalým futbalistom Pavlom Nedvědom. Fanúšikom sa rozhodla poslať pozdrav v podobe niekoľkých fotografií z balkóna bytu, kde trávia čas. Zrejme ale nečakala, aký náklad dostane kvôli tomu, ako vyzerá.

Ako Dara v príspevku priznala, čoraz častejšie sa zdržiava v Taliansku a je rada, že sa tam páči aj jej dcére Lole. Navyše poznamenala, že spolu všetci vychádzajú v mieri a v pohode tiež s Lauriným otcom Matějom Homolom. 

Za tieto FOTO dostala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DR)

Tento pozitívny status však vyvolal veľké vášne. Respektíve fotografie, ktoré k nemu boli priložené. Samotná speváčka na nich zrejme nevidela nič zlé, no ľudia si hneď všimli "chybičky" krásy. 

Nie je žiadnym tajomstvom, že Dara podstúpila niekoľko plastík a neustále preto čelí rôznym narážkam. Minulý rok dokonca vycestovala na Ukrajinu, aby podstúpila ďalšiu operáciu nosa – kedysi sa totiž tento zákrok nie úplne vydaril a speváčka mala nielen nos pomerne zvláštny, ale čelila aj rôznym problémom. „Na odporúčanie som odletela na predĺžený víkend do Kyjeva, kde mi doktor konečne spriechodnil obe nosné dierky a ja môžem asi po 10 rokoch konečne voľne a zhlboka dýchať,“ vyjadrila sa po operácii. 

Za tieto FOTO dostala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DR)

Lenže jej sledovatelia majú podozrenie, že Rolins má za sebou ďalšiu čerstvú úpravu. Niektorí sú presvedčení, že podstúpila novú plastiku, iní si myslia, že jej tvár "znetvorujú" filtre, ktoré umelkyňa na svoje fotografie používa. A poriadne jej naložili. 

Pozrite sa, čo všetko o Dare napísali: 

Tak ospravedlňujem sa, ale zvlášť na tretej fotke (záber o odstavec vyššie, pozn. aut.) - musíte mať čerstvo po nejakom zákroku, tak opuchnuté oči a okolie nosa... Vôbec to nevyzerá ako vy. 

Však na tej tretej fotke vyzerá ako nejaký žralok. Zase si niečo robila s tvárou. Určite. 

► Tak posledné dve fotky - Donatella Versace. Snáď to iba skresľuje. 

► Michael Jackson.

Ja teda neviem, ale už vôbec nie si Darina. 

► Bože, kto to je? Je to živé alebo z plastu?

► No ja som ju videla teraz párkrát naživo, vyzerá proste úplne inak ako tu na fotkách. Prečítajte si komentáre ľudí, čo ju tiež nedávno videli a tiež sa "zľakli". Škoda, že nestačia kozmetické úpravy, plastiky, botoxy, ale že ešte cez to všetko musí byť filter, retuš, face app. 

Dara, už sa na seba prestávaš podobať, nepreháňaj to. 

► Som v šoku, veľká škoda, že sa nemáte rada taká, aká ste.

► Ježiš, čo sa ti stalo s tvárou?? Bola si vždy taká nádherná baba. 

► Prečo vyzerá v tvári ako Avatar?

Galéria: Dara Rolins kedysi a dnes

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu