Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská kráska bude onedlho mamou: Pôrod v ZAHRANIČÍ a... Wau, to je NÁDHERNÁ izba!

Už o pár týždňov z nej bude mamička! Zobraziť galériu (4)
Už o pár týždňov z nej bude mamička! (Zdroj: Ján Zemiar )

BRATISLAVA - Už iba pár týždňov a celý život sa jej obráti naruby! Modelka Soňa Štefková sa v týchto dňoch starostlivo pripravuje na jeden z najkrajších dní vo svojom živote. Aktuálne končí ôsmy mesiac tehotenstva, čo znamená, že už čochvíľa sa z nej a jej partnera Erika stanú novopečení rodičia...

My sme Soničku navštívili v dome, kam už onedlho pribudne ich vytúžená dcérka. A hoci bola hlavnou témou príprava na sviatky, predsa len sme zablúdili k debate o tehotenstve a budúcich mamičkovských povinnostiach. „Mám sa dobre, ale už pribúdajú aj tie náročnejšie momenty. Ona bude veľmi silná osobnosť, lebo už teraz sa prejavuje tak, že keď jej niečo vadí, dá mi to rázne najavo," povedala nám s úsmevom modelka a prezradila, že maličká ju kopala aj počas nášho rozhovoru. 

Slovenská kráska bude onedlho mamou: Pôrod v zahraničí a... Wau, to je NÁDHERNÁ izba! (Zdroj: Ján Zemiar)

„Som oveľa pokojnejšia a spokojnejšia. Naozaj som sa ukľudnila. Nemávam ani zvláštne stavy, takže ma to skôr zmenilo k lepšiemu," opísala pre Topky.sk modelka,keď sme sa pýtali, ako na ňu tehotenstvo pôobí, no dodala, že hormóny občas predsa len zapracujú. „Plakala som pri reklame na toaletný papier," prezradila nám pôvabná budúca mamina. 

V rozhovore nám odpovedala aj na to, či má nejaké špeciálne chute, ako sa o ňu stará partner a prezradila nám, že sa nechytá rodiť na Slovensku, no a ukázala nám aj detskú izbičku. Viac sa dozviete vo videu vyššie! 

Viac o téme: Soňa Štefková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu