Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenská speváčka už nie je single: FOTO Ukázala nového frajera... Zbalila futbalistu!

Raperka Aless je zadaná. Zobraziť galériu (5)
Raperka Aless je zadaná. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Raperka a speváčka Aless Capparelli (23) prežíva krásne životné obdobie. Počas pandémie sa začala viac venovať sebe samej, obľúbila si zdravý životný štýl, čo sa napokon odzrkadlilo aj na jej výzore... Srší teda zdravým sebavedomím. A na to zrejme zbalila aj svojho nového priateľa. Kráska sa pochválila prvou spoločnou fotkou so svojim milým- chodí s futbalistom!

Naposledy sa meno Aless Capparelli spájalo s exotickým spevákom Razom Simonem. S tým pred dvomi rokmi nahrala spoločnú pieseň Loyal. No odvtedy sa o žiadnom novom mužovi v jej živote nehovorilo. Naopak, speváčka na sociálnych sieťach dávala vedieť, že sa venuje sebe samej. 

Začala pravidelne cvičiť a venovať sa zdravému životnému štýlu. Mnohí si preto mysleli, že práve vďaka tomu doslova žiari. Ono to však bola kombinácia nadobudnutého sebavedomia a... lásky. Plavovláska je totiž čerstvo zamilovaná. Včera sa na Instagrame pochválila fotkou s novým priateľom. 

Aless zbalila 26-ročného futbalového reprezentanta Ľubomíra Šatku, ktorý hráva ako stredný obranca poľského klubu Ekstraklasa Lech Poznań. 

Viac o téme: Aless Capparelli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu