Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská kráska strávila Silvester na UKRAJINE: Ako zo socialistického múzea... Nikam ich nepustili!

Na toto nikdy nezabudne! Zobraziť galériu (6)
Na toto nikdy nezabudne! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Modelka a niekdajšia finalistka Miss Slovensko Soňa Štefková sa dva dni po Štedrom večere stala mamou. Tieto sviatky teda poslednýkrát trávila bez dieťatka v domácnosti, no neplánovala žiadne veľké žúry. Tých mala dosť vďaka modelingovej kariére, počas ktorej precestovala takmer celý svet. V rozhovore nám porozprávala, ako zvykla tráviť sviatky v zahraničí!

So Soňou sme sa rozprávali krátko pred Vianocami. Pamätný Silvester, na ktorý nezabudne, strávila modelka na Ukrajine. „Vtedy som extrémne veľa pracovala. Za tri mesiace som obehala asi desať krajín a keď sa ma potom kamaráti pýtali, čo by som teda chcela robiť na Silvestra, tak som im povedala, že by som chcela ísť niekde, kde sa nič nedeje a je tam úplný kľud. Niekam, kde nie sú žiadne veľké oslavy a milión ľudí,” vysvetlila nám, prečo sa vydali práve na Ukrajinu. 

Slovenská kráska strávila Silvester na UKRAJINE: Ako zo socialistického múzea... Nikam ich nepustili! (Zdroj: Ján Zemiar )

No a očakávania sa veruže naplnili! Nedialo sa tam naozaj nič. „Všetko bolo zatvorené. My sme si mysleli, že niečo bude otvorené, ale zostali sme vonku, pretože nás vôbec nikam nechceli vpustiť, Všade boli iba uzatvorené spoločnosti. Ale bolo to ako výlet do minulosti. Bol to pre mňa obrovský zážitok, akoby sa človek vrátil 30 rokov v čase,” opísala nám a tento zážitok prirovnala k návšteve socialistického múzea. 

Prečo sa jej to takto zdalo a ako to celé dopadlo, sa dozviete vo videu vyššie. V rozhovore nám opísala aj najkrajšie sviatky, aké zažila v Mexiku. Majú tam totiž zvyk, aký sa nikde inde nevidí a o krajšej tradícii ste ešte zaručene nepočuli! 

Tieto sviatky sú posledné, ktoré Sonička a jej partner Erik strávia vo dvojici. Do rodiny už onedlho pribudne vytúžená dcérka.
Zobraziť galériu (6)
Tieto sviatky sú posledné, ktoré Sonička a jej partner Erik strávia vo dvojici. Do rodiny už onedlho pribudne vytúžená dcérka.  (Zdroj: Ján Zemiar )

Viac o téme: Soňa Štefková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu