Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markíza doplatila na ŠACHOVANIE s programom: Tvrdé vytriezvenie… Prvý LIVE prenos SuperStar prepadákom!

Markíza urobila zmeny v programe. Nebolo to dobré rozhodnutie. Zobraziť galériu (13)
Markíza urobila zmeny v programe. Nebolo to dobré rozhodnutie. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Pred dvomi mesiacmi Markíza nasadila do vysielania 8. sériu šou SuperStar. Úvodné epizódy vysielala vždy v piatok večer a získala si v tomto čase veľkú základňu skalných divákov. Uplynulý týždeň odštartovali už live prenosy finálových kôl a s nimi sa televízia rozhodla aj pre veľkú zmenu v programe. Nebol to však dobrý ťah... Spevácku šou porazila aj verejnoprávna RTVS!

V minulosti mala Markíza pre svoje veľké projekty stabilný čas - nedeľa večer. Očkovacia lotéria však televízii zmenila plány a tá sa rozhodla 8. sériu šou SuperStar nasadiť na piatkový večer. A urobila dobre. V tomto čase si totiž spevácka šou medzi Slovákmi získala stabilnú základňu skalných divákov. 


Finále SuperStar sa začalo KATASTROFOU: Súťažiaca musela SKONČIŤ a odstúpiť... Vážne zdravotné problémy!


Po dvoch mesiacoch vysielania 5-členná porota vybrala finálovú desiatku, a tak minulý týždeň odštartovali už dlhoočakávané finálové kolá. Tie sa, narozdiel od predchádzajúcich epizód, už vysielajú naživo. Pre najzaujímavejšie časti šou sa Markíza rozhodla projektu prinavrátiť pôvodný čas. 


Porotkyne SuperStar pod paľbou kritiky: FOTO Jedna ako KRESLO, druhá ako CHLAMÝDIA!


Z menej atraktívneho piatkového slotu, ju tak presunula na nedeľný večer. Urobila tým však obrovskú chybu... Projekt totiž sledovanosťou hlboko prepadol. Veď zatiaľ čo v piatok bol jasným lídrom vysielania a dosahoval rating okolo 7 % s podielom 22%, prvý živý prenos klesol na rating 6,8 % s podielom 19,9 %.

S celkovým počtom divákov 361 tisíc tak z pôvodnej líderskej pozície spadol až na tretie miesto. Prvé finálové kolo SuperStar predbehol film Bohemian Rhapsody na Jojke a dokonca aj šou verejnoprávnej RTVS Pečie celé Slovensko. Nechajme sa prekvapiť, či Markíza vysielací čas ešte raz prehodnotí alebo bude veriť, že si diváci na nový termín rýchlo zvyknú. 

Markíza doplatila na ŠACHOVANIE
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: SuperStar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu