Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markizáci, POZOR naňho: Nový moderátor Telerána exceloval!

Tomáš Juríček Zobraziť galériu (5)
Tomáš Juríček (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Markizácke Teleráno sa minulý týždeň nadobro rozlúčilo s jednou zo svojich dlhoročných tvárí. Dodo Kuriľák (42) sa totiž rozhodol, že precestuje svet. Ku Kvete Horváthovej (40) tak pribudol nový moderátorský partner – rádiový spíker a bývalý „dopravák“ Tomáš Juríček (31). A jeho kolegovia by si naňho mali začať dávať veľký pozor. Nováčik pri svojej premiére totiž doslova exceloval!

Fanúšikov Telerána nedávno nepríjemne prekvapila informácia, že Dodo Kuriľák nadobro odchádza z Markízy. Moderátor sa totiž rozhodol cestovať. Vedľa Kvety Horváthovej ho preto nahradil bývalý rádiový spíker Tomáš Juríček, ktorého diváci rannej šou môžu poznať ako tvár Dopravného servisu a neskôr ako redaktora sociálnych sietí.

Vo štvrtok ráno bola jeho oficiálna premiéra v úlohe moderátora. A markizáci by si naňho mali začať dávať veľký pozor – Tomáš totiž počas svojho prvého dňa doslova exceloval. Diváci sa na sociálnych sieťach zhodujú, že je to veľký sympaťák a do relácie sa maximálne hodí.

„Tomáš je výborný! Pôsobí prirodzene, je fakt sympaťák. Kvetka je profíčka a myslím, že z nich bude super dvojka,“ objavilo sa v komentároch a k pozitívnym ohlasom sa pridali aj ďalší. „Tomáš tam pasuje jak riť na šerbel. Akoby tam bol odjakživa. Super, šikovný!“ zhodovali sa Slováci. Tak tieto slová nováčika bez pochýb potešia. Úvod mu vyšiel, nechajme sa prekvapiť, ako sa mu v Teleráne bude dariť ďalej. :)

Teleráno - Juríček

Viac o téme: TeleránoTomáš Juríček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu