Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slovenská herečka ukázala PRSIA po dvoch deťoch: Nie je sa čím chváliť!

Monika Horváthová Zobraziť galériu (4)
Monika Horváthová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Jej slová potešia nejednu ženu! Monika Horváthová je krásna žena, ktorá je Slovákom dobre známa vďaka účinkovaniu v rôznych seriáloch. Popri herectve sa venuje aj svojim dvom ratolestiam. Pri pohľade na jej postavičku ale znie priam neuveriteľne, že je dvojnásobnou maminou. Avšak, i ona sama priznáva, že materstvo na jej tele zanechalo určité stopy.

Monika Horváthová patrí medzi celebrity, ktoré sú aktívne na sociálnych sieťach. Na Instagrame zverejňuje aj momentky zo svojho súkromia a hádam niet fotky, kde by jej fanúšikovia a priatelia neospevovali jej prirodzenú krásu. 

FOTO: Monika Horváthová je krásna žena. 

Sympatická herečka sa nedávno sama priznala k tomu, že skôr, než zverejnila fotku, uvažovala nad tým, že neprizná svoje nedostatky. „Chcela som z tejto fotky vystrihnúť dekolt, keď som zbadala svoje poprsie. Veď predsa - nie je sa čím chváliť! - išlo mi hlavou, ” uviedla Monika. Hneď však tento nápad zavrhla. „Hrdo som uznala, že tie strie a to, ako vyzerajú, sú dôkazom toho najdôležitejšieho v mojom živote. Dvakrát. A že som žena, matka. Krásna aj so svojimi nedokonalosťami,” dodala Horváthová.

Monika nepochybne dodala odvahu všetkým mamičkám, ktoré pri pohľade na svoje zmenené telo nie sú príliš nadšené. V porovnaní s inými celebritami, ktoré dbajú o to, aby boli za každých okolností tip-top a o svojich nedostatok nehovoria, je to príjemná zmena, čo poviete?!

FOTO: Monika Horváthová priznala, že po dvoch deťoch jej prsia nie sú vôbec dokonalé. 

Viac o téme: Monika Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu