Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

KONIEC veľkej markizáckej šou: Doplatila na slabé čísla... Televízia ju odpratala!

Tvoja mini tvár nenaplnila očakávania tvorcov. Zobraziť galériu (4)
Tvoja mini tvár nenaplnila očakávania tvorcov. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Len dve stredy Markíza vysielala dlho avizovanú šou Tvoja mini tvár znie povedome. Projektu, ktorému mnohí predpovedali veľký úspech, vyhradili najlukratívnejší čas - 20:30. No už po dvoch epizódach je koniec. Televízia šou zo stredajšieho prime-timu sťahuje. Kvôli slabým číslam ju odpratala na prekvapivý čas!

Keď poslednú sériu šou Tvoja tvár znie povedome Markíza ukončila špeciálnou detskou epizódou, zožala obrovský úspech. Práve preto sa televízia rozhodla vytvoriť samostatný projekt s názvom Tvoja mini tvár znie povedome. A mnohí mali od neho veľké očakávania. 

Galéria: Šou Tvoja MINI tvár znie povedome

Šou sa na televízne obrazovky dostala len pred dvomi týždňami a vyhradený mala stredajší prime-time. No dlho sa v programe neohriala. Portál Mediaboom totiž v týchto dňoch prišiel s informáciou, že Markíza svoju jesennú novinku z večerného vysielania sťahuje.

Dôvodom je podpriemerná sledovanosť. Sklamaním bol už úvodný týždeň, no druhú časť si zaplo ešte menej divákov. Televízia preto okamžite zasiahla a namiesto Mini tváre nasadí už najbližšiu stredu české epizódy šou Utajený šéf. Svoju vlastnú výrobu však napriek všetkému plánuje dovysielať do konca. 

KONIEC veľkej markizáckej šou:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Projekt odpratala na menej lukratívny čas - sobotu 16:05, kde pôvodne vysielala reprízy stredajšej epizódy. No možno tak zabije dve muchy jednou ranou. Mini tvár je totiž určená najmä pre detského diváka a jeho rodičov... Neskorý vysielací čas uprostred pracovného týždňa tak pre jej cieľovku nebol práve najvhodnejší. 

KONIEC veľkej markizáckej šou:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Tvoja mini tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu