Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vychudnutá Müllerová: Toto bolo fakt hrozné!

Ema Müllerová Zobraziť galériu (4)
Ema Müllerová (Zdroj: Instagram E.M.)

BRATISLAVA - Modelka Ema Müllerová patrí k tým influencerkám, ktoré ženám prízvukujú, že sa majú mať rady také, aké sú. Ona sama už pred časom prehovorila o období, keď mala kilá navyše. Teraz sa podelila o záber z obdobia, keď bola najviac vychudnutá.

Ema Müllerová označuje ženy za bohyne. A patrí k influencerkám, ktoré neváhajú zverejniť zábery, keď im je zle alebo nevyzerajú najlepšie. Aj to totiž patrí k životu. 

Aktuálne na požiadanie fanúšikov zverejnila zábery z rôznych období svojho života. Jedna z požiadaviek zahŕňala fotografie z čias, keď vážila najviac a potom naopak najmenej. 

Vychudnutá Müllerová: Toto bolo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram EM)

Snímku s najvyššou váhou už Ema na sociálnej sieti Instagram ukázala. Jedlom riešila bolesť a trápenie. „Nebol moment, kedy by som nemala niečo v ústach. Je mi z tej spomienky zle a je mi na vracanie, alebo skôr na hysterický záchvat alebo... Nie z toho, že som veľa jedla a konštantne sa prejedala, ale z toho, prečo som sa prejedala a veľa pribrala, mi je zle,” uviedla približne pred rokom vo svojom podcaste Témy Emy. 


Müllerovej drsná spoveď: Nenávidela sa a priberala... Je mi z toho na zvracanie!


No ani samotná nízka váha a postava modelky nie je zárukou šťastia. Ema totiž ako spomienku na svoju najnižšiu váhu zverejnila fotku, keď vážila 56 kíl a na prvý pohľad vyzerala úchvatne. 

Vychudnutá Müllerová: Toto bolo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram EM)

No potom prišla požiadavka na záber z obdobia, keď navonok vyzerala dobre, ale vnútri sa cítila fakt hrozne. A dcéra speváka Richarda Müllera a moderátorky Sone Müllerovej zopakovala presne tú istú fotografiu. Ema tým potvrdila, že ani perfektná postava sama o sebe nám šťastie nezaručí a naháňanie sa iba za métou štíhlosti nemá so spokojnosťou v živote nič spoločné. 

Vychudnutá Müllerová: Toto bolo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram EM)

Viac o téme: Ema Müllerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu