Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

NOVÁ POSILA v Jojke: Ci pana! Západniarov porazí

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Invázia východniarov! Aj tak by sa dala zhodnotiť dnešná epizóda obľúbenej jojkárskej relácie Inkognito. Medzi ostrieľaných hádačov totiž pribudla nová posila, pri ktorej bol rodený Trnavčan Vlado Voštinár (57) výrazne v nevýhode. Netrvalo dlho a začal aj on "hutoric.

Relácia Inkognito sa už roky teší veľkej diváckej priazni. Nepochybne aj vďaka humoru Mariána Čekovského a Michala Hudáka, ktrorí sú hrdými východniarmi. Raz za čas sa k hádačom pridajú aj ich rodáci - Ondrej Kandráč či Marcel Forgáč. 

Relácia však má svojich predstaviteľov aj z iného kúta Slovenska. Spomenúť možno Bratislavčanov Zdenku Studenkovú, Didianu a Maroša Kramára, či Levičana Petra Šarkana Nováka, Žilinčana Juraja Šoko Tabáčka a Zuzanu Kubovčík Šebovú, ktorá vyrastala v našom hlavnom meste. 

Anička Jakab Rakovská a Janka Kovalčíková sa zaradili medzi hádačov relácie Inkognito.
Zobraziť galériu (6)
Anička Jakab Rakovská a Janka Kovalčíková sa zaradili medzi hádačov relácie Inkognito.  (Zdroj: TV Joj)

Najnovšia posila relácie je opäť z východnéhon Slovenska. Tvorcovia dali príležitosť Aničke Jakab Rakovskej a Janke Kovalčíkovej. Ich kolegovia neskrývali nadšenie. Veľmi sme sa na vás tešili, naozaj,” priznal moderátor Voštinár. A nebol jediný, kto mal z mladej posily radosť. 

VIDEO: Janka Kovalčíková a Anička Jakab Rakovská sú novou posilou v Inkognite. 

Do jojkárskeho Inkognita pribudla nová posila z Východu (Zdroj: TV Joj)

„Už počas nakrúcania a aj neskôr v zákulisí sme s Mariánom neskrývali nadšenie z výkonov a skvelej energie oboch dievčat. Ešte aj pár dní po nakrúcaní som musel Aničke a Janke napísať, aké boli úžasné a ako sa teším na ďalšiu spoločnú výrobu Inkognita,” povedal k tomu Hudák. 

Hoci sa mnohí diváci posile z Východu tiež potešili, našli sa aj takí, čo z tohto kroku nie sú vôbec nadšení. Vy patríte do ktorej skupiny?

Dnešným špeciálnym hosťom bude Lucka Vondráčková. Tá predstaví nový duet s Ondrejom Kandráčom.
Zobraziť galériu (6)
Dnešným špeciálnym hosťom bude Lucka Vondráčková. Tá predstaví nový duet s Ondrejom Kandráčom.  (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Inkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu