Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

MEGA Talent v MINI tvári: Do markizáckej šou mieri 10-ročné dievčatko... Hrá na 5 hudobných nástrojov!

MEGA Talent v MINI tvári! Zobraziť galériu (9)
MEGA Talent v MINI tvári! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už 27. septembra na markizáckych obrazovkách odštartuje šou Tvoja MINI tvár znie povedome, ktorú si diváci doslova vyžiadali. Počas špeciálnej časti dospeláckej verzie sa totiž v tomto populárnom formáte objavili deti slovenských celebrít. A verejnosť sa pýtala, prečo televízia neurobí šou aj pre neznáme talentované detičky, ktoré by mohli ukázať, čo v nich je. No a tu ich máme!

Jednou z budúcich účinkujúcich je Melissa Mandy Marušková, ktorej mentorom sa stal moderátor Viktor Vincze. 10-ročné dievčatko zo Žarnovice je vskutku nevídaný talent. Aj napriek tomu, že je naozaj mladučká, dokáže už teraz hrať na 5 hudobných nástrojov a jej talent zaujal aj Jána Ďurovčíka – šikovná Melisska totiž prešla konkurzom a nedávno si zahrala v jeho detskom predstavení Škola ro(c)ku. 

MEGA Talent v MINI tvári: Do markizáckej šou mieri 10-ročné dievčatko... Hrá na 5 hudobných nástrojov! (Zdroj: TV Markíza)

Malá muzikantka mluje rockovú hudbu, na konte má dokonca už aj vlastný videoklip, kde spieva a dokonca aj hrá na všetky hudobné nástroje ona sama. „Je extrémne talentovaná. Hrá na päť hudobných nástrojov, má desať rokov, v šiestich už hrala na basu a bicie, k tomu navyše spieva. Fascinujú ma ľudia, ktorí sú do niečoho zažratí a ktorí dokážu takéto veci v tak útlom veku. Rozmýšľam, čo bude robiť v pätnástich, keď už teraz toho ovláda tak veľa,” vyjadril sa k svojej zverenkyni Viktor Vincze. 

Viktor Vincze a Melissa Marušková
Zobraziť galériu (9)
Viktor Vincze a Melissa Marušková  (Zdroj: TV Markíza)

MEGA Talent v MINI
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza)

A čo na moderátora hovorí ona? „So svojím mentorom som veľmi spokojná, je veľmi kamarátsky, strašne milý a hlavne je s ním veľká zábava. Vždy mi vie k pesničke, ktorú budem spievať, všetko vysvetliť, poradí mi, čo mám robiť, ako sa mám tváriť... Na každej dokrútke sa riadne nasmejeme,” nešetrila chválou Melisska. 

Video z jej prvého stretnutia, kedy zistila, že si ju pod ochranné krídla vezme práve Viktor, si môžete pozrieť vyššie v článku! 

Viac o téme: Viktor VinczeTvoja MINI tvár znie povedomeMelissa Marušková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu