Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Malachovská ledva chodila: Toto pred divákmi skrýva!

Iveta Malachovská Zobraziť galériu (4)
Iveta Malachovská (Zdroj: Instagram IM)

BRATISLAVA - Moderátorka Iveta Malachovská nedávno podstúpila náročnú operáciu, po ktorej sa znova učila chodiť. Napriek tomu sa objavila hneď v prvom vysielaní Dámskeho klubu po prázdninovej prestávke. Hoci do štúdia prišla za pomoci barly, pred oči divákov sa ostrieľaná profesionálka už postavila bez nej.

Iveta Malachovská trpela vrodenou vadou bedrového kĺbu. Ako sama uviedla, 30 rokov odmietala operáciu – v jej prípade totiž nešlo len o menší zákrok, ale kompletnú výmenu kĺbu. Až keď jej bolesti nedali spávať, odhodlala sa ísť pod nôž. 

Malachovská ledva chodila: Toto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram I.M.)

Operáciu podstúpila v druhej polovici júla. „Moje leto je jasné, učím sa chodiť,” informovala vtedy svojich fanúšikov. Napriek tomu, že neubehol príliš dlhý čas, práve Ivetina tvár bola tá, ktorú diváci videli v prvej časti Dámskeho klubu po prázdninách.

Na obrazovkách to vyzeralo, akoby moderátorka nemala žiadny problém. Odmoderovala dokonca aj vstup, počas ktorého celý čas stála. Občas sa síce pridržala stolíka, ale málokto by povedal, že ešte nedávno ledva chodila. 

Malachovská ledva chodila: Toto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

Úplne zotavená však ešte Malachovská nie je. Do štúdia totiž prišla s barlou. Len pred očami divákov ju skryla a pred kamerami opäť odviedla profesionálny výkon. 

Malachovská ledva chodila: Toto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram IM)

Viac o téme: Iveta Malachovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu