Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Malachovská na obede s dcérou: Jedna bez mejkapu, druhá bez podprsenky!

Iveta Malachovská s dcérou Kristínou Zobraziť galériu (7)
Iveta Malachovská s dcérou Kristínou (Zdroj: Instagram IM)

BRATISLAVA - Zaujať vedia obe! U Ivety Malachovskej (56) sa uplynulý víkend niesol v znamení osláv. Jej jediná dcéra Kristína, ktorá mala na obrazovkách RTVS reláciu Zdravá maškrta, totiž slávila 27. narodeniny. Promi rodinka si vyšla na slávnostný obed, kde obe dámy predviedli svoj pôvab.

Na topkách sme vás koncom júla informovali, že Iveta Malachovská podstúpila operáciu, pri ktorej jej vymenili bedrový kĺb. Moderátorka vtedy priznala, že kvôli vrodenej vade a tomu, že zákrok odkladala, mala v poslednom období už také silné bolesti, že nemohla ani spávať.


Iveta Malachovská pre bolesti nemohla ani spať: OPERÁCIA… Opäť sa uči chodiť!


Sympatická moderátorka sa po zákroku dávala postupne dokopy a v uplynulých dňoch sa mohla už aj trošku socializovať. „Hurá, som medzi ľuďmi. Konečne. Po týždňoch rehabilitácií,” napísala na Instagrame Malachovská, ktorá pridala fotku s dcérou Kristínou. 

„Kika má dnes 27 rokov. Je to top dcérka,” dodala tmavovláska, ktorá sa na rodinný obed vybrala nenalíčená. A veru, treba uznať, že Iveta, ktorú na obrazovkách vidíme vždy s dokonalým mejkapom, si prirodzenosť môže pokojne dovoliť. 

Rovnako tak sa môže jej dcéra Kristína pokojne vykašľať na podprsenku. Oslávenkyňa mala na sebe šaty s hlbokým výstrihom, v ktorých jej to ozaj svedčalo. 

FOTO: Iveta Malachovská sa fotkou z narodeninového obeda pochválila na Instagrame. 

Viac o téme: Iveta MalachovskáKristína Kocian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu