Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Niekdajší fešák z Luneticu dostal DRSNÉ KOPAČKY: Chrápe a prdí... Zdrhla, kým spal!

Martin Kocián Zobraziť galériu (6)
Martin Kocián (Zdroj: Vlado Anjel)

PRAHA - Takto si dovolenku rozhodne nepredstavoval! Martin Kocián (44) patril svojho času medzi najžiadanejšie idoly v Čechách a na Slovensku. Ako člen chlapčenskej formácie Lunetic mal totiž davy obdivovateliek. Aktuálne je ale niekdajší fešák na ocot. A jeho skúsenosť s poslednou frajerkou rozhodne nie je príjemná. Kým on s ňou plánoval prežiť romantické chvíle, ona sa s ním pomerne bizarným spôsobom rozišla.

Formácia Lunetic dnes už vystupuje bez problémového Martina Kociána.
Zobraziť galériu (6)
Formácia Lunetic dnes už vystupuje bez problémového Martina Kociána.  (Zdroj: Instagram Lunetic)

Koncom tohto mesiaca zavíta formácia Lunetic do Bratislavy, kde potešia fanúšičky koncertom. Modrooký blondiak Martin Kocián, ktorý mal slušnú základňu obdivovateliek, však už nie je súčasťou formácie. Fešáčik mal na konte drogovú minulosť a viacero škandálov. Aj napriek tomu mu ale kolegovia dali druhú šancu. Tú však premhral. Kvôli viacerým komplikáciám a nespoľahlivosti kapela s Martinom nadobro skoncovala. 


Z hviezdy Luneticu troska: Prehnal to s pervitínom… Po Prahe behal NAHÝ, zatkla ho zásahovka!


Niekdajší dievčenský idol sa momentálne živí prácami na stavbe. V týchto dňoch si ale chcel dopriať oddych v spoločnosti pár priateľov a frajerky Báry, ktorú pozval stanovať. „Postavili sme stan, opekali sme si a ja som si išiel ľahnúť ako prvý. Spal som tvrdo,” prezradil pre portál zivotvcesku.cz Kocián, na ktorého po prebudení čakalo nemilé prekvapenie. 

Jeho frajerka Bára totiž bez jediného slova odišla. „Kamarát mi ráno povedal, že dôvodom jej náhleho úteku bola moja plynatosť a chrápanie,” prekvapil Martin, ktorý si chvíle voľna takto rozhodne nepredstavoval. „Tešil som sa na spoločnú dovolenku, ale nakoniec, či presnejšie povedané na začiatku, sme sa rozišli bez toho, aby sme si to vôbec povedali,” dodal odkopnutý spevák. 

VIDEO: Toto je zrejme jediný spôsob, ako si Martin Kocián môže s Luneticom opäť zaspievať...

Viac o téme: Martin Kocián
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu