Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otto Weiter si užíva novú lásku: Ide rozpredať veci po zosnulej manželke († 47)... Rovno na výročie jej smrti!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Facebook O.W.)

BRATISLAVA - Len pred pár dňami vyšlo najavo, že Otto Weiter si necelý rok po smrti manželky Andrejky Weiter Fischer († 47) našiel novú partnerku. Stala sa ňou umelkyňa Petra Maxin, ktorá s legendou šlágrov už niekoľko mesiacov vystupuje. Dvojica to dlho zatĺkala a ani jeden z nich nechcel priznať, že medzi nimi ide o niečo viac, než len priateľstvo a spevácku spoluprácu. No a teraz...

Petra mala pôvodne zosnulú Weiterovu manželku zastúpiť len pracovne, hoci aj voči tomu sa Otto sprvu vzpieral a o náhrade svojej milovanej nechcel ani počuť. Časom však k spolupráci predsa len prišlo a onedlho nato sa už začalo šuškať, že medzi šlágristami by mohlo ísť o niečo viac a dokonca aj zdieľajú spoločnú domácnosť. Petra bola v Ottovom dome varená-pečená, čo však obaja pripisovali kolegialite a priateľstvu. 

Noro Meszároš, odkaz do nemocnice Ottovi Weiterovi (Zdroj: Facebook N.M.)

Až pred pár dňami sa ukázalo, že dvojica sa naozaj dala dokopy aj v súkromnom živote. Potvrdil to samotný Otto pre týždenník Báječná žena, keď sa ho pýtali, či sú s Petrou spolu aj ako partneri. „Vyzerá to, že áno, môžete to ako prví zverejniť. Ale z takých dvadsiatich percent za to môžu médiá. Toľko do nás vŕtali… aj keď vtedy sme na to ešte nemali ani len myšlienky,“ odpovedal Otto Weiter otvorene. 

Otto Weiter a jeho zosnulá manželka Andrejka
Zobraziť galériu (4)
Otto Weiter a jeho zosnulá manželka Andrejka  (Zdroj: Facebook O.W.)

Táto správa jeho fanúšikov rozdelila na dva tábory. Kým na jednej strane Ottovi vyčítajú, že na prezentovanie sa s novou partnerkou je necelý rok po smrti jeho ženy ešte priskoro, iní si ho zastávajú a zaľúbencom prajú, aby našli spoločné šťastie. Mnohí ale nevedeli o tom, že Petra a Otto chystajú "akciu", ktorú možno nazvať minimálne kontroverznou. 

Otto Weiter opäť našiel lásku. Stala sa ňou jeho spevácka kolegyňa Petra Maxin
Zobraziť galériu (4)
Otto Weiter opäť našiel lásku. Stala sa ňou jeho spevácka kolegyňa Petra Maxin  (Zdroj: Facebook OTTO Weiter & PETRA Maxin official)

Rovno na výročie Andreinej smrti totiž Otto pripravil bazár, kde bude rozpredávať jej veci. A nebude chýbať ani spevácky program, kde vystúpi aj Weiterova aktuálna partnerka Petra. Celá udalosť tak pôsobí trochu ošemetne a mnohí sa zamýšľajú, či je niečo takéto vhodné, nehovoriac o tom, že spolu so zábavným programom sa to zvrháva na akúsi estrádu. Nepríjemný prvý dojem podľa niektorých fanúšikov nezachraňuje ani skutočnosť, že peniaze budú venované detskej onkológii. 

Otto Weiter si užíva
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook Otto Weiter)

„Srdečne pozývame všetkých, ktorí ste mali radi Andrejku Fischer, na charitatívnu burzu Andrejkiných šiat, obuvi, šperkov a mnoho ďalšieho. Touto formou si máte možnosť nielen zakúpiť niečo na pamiatku, ale zároveň tým pomôžete detičkám v Národnom centre detských chorôb, na oddelení onkológie a hematológie, pretože celý výťažok z tejto charitatívnej burzy poputuje, ako by si to Andrejka istotne priala, práve k detičkám, ktoré to potrebujú najviac,” napísal Otto k plagátu, ktorú pre túto udalosť vytvorili. 

A aký je váš názor? Zhodujete sa s tými, ktorí si myslia, že toto je už príliš, alebo zorganizovanie takejto udalosti pokladáte za dobrý nápad? 

Viac o téme: Otto WeiterPetra MaxinAndrea Weiter Fischer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu