Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenskí umelci si s koronou museli pomôcť sami: Šéfujú nám ľudia, ktorí prax nezažili... A potom to vyzerá takto!

Slovenskí umelci si s koronou museli pomôcť sami... Zobraziť galériu (8)
Slovenskí umelci si s koronou museli pomôcť sami... (Zdroj: Divadlo Nová scéna/René Miko)

BRATISLAVA - Tak ako väčšinu z nás, korona zasiahla aj mnohých umelcov. A hoci im štát sľuboval podporu a kompenzácie, vo finále to vyzeralo tak, že polien pod nohy sa im dostalo viac, ako pomoci. Mnohí sa museli obracať, no predsa... Našli sa aj takí šikovní, ktorí našli spôsob, ako pomôcť nielen sebe, ale aj svojim kolegom!

Medzi nimi aj Patrik Vyskočil či Dávid Hartl, ktorí pôsobia v divadle Nová scéna. Keď sa divadlá zavreli, vymysleli vydarený formát "Malá nočná hudba". Ide o sériu profilových koncertov umelcov z divadla, kde má každý člen súboru možnosť naplno predviesť svoj talent. No a keďže diváci nemohli prísť za nimi, spojili sa s nimi prostredníctvom živých streamov na sociálnych sieťach. 

Slovenskí umelci si s koronou museli pomôcť sami: Šéfujú nám ľudia, ktorí prax nezažili... A potom to vyzerá takto! (Zdroj: Maarty)

Slovenskí umelci si s
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Maarty)

Dnes, keď sa opatrenia konečne uvoľnili a divadlá opäť otvorili svoje brány, pokračuje Malá nočná hudba v divadle aj s hľadiskom. Pred niekoľkými dňami prišlo na koncert samotného Patrika Vyskočila, ktorý patrí k našej muzikálovej špičke. O to väčším zážitkom bolo jeho spojenie s ďalším výnimočným slovenským umelcom - famóznym Jankom Slezákom. 

Po koncerte sme sa s obomi talentovanými pánmi rozprávali a v rozhovore nám prezradili, ako prežívali korona obdobie, čo si myslia o nariadeniach "zhora", prezradili nám viac o Malej nočnej hudbe a čo-to na seba aj nabonzovali. Viac sa dozviete vo videu vyššie! 

Slovenskí umelci si s
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Divadlo Nová scéna/René Miko)

Slovenskí umelci si s
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Divadlo Nová scéna/René Miko)

Viac o téme: Patrik VyskočilJán Slezák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu