Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Tragická nehoda na východe: Mladík na Golfe (†27) vpálil do nákladiaka, na mieste zomrel

Autonehoda v okrese Košice Zobraziť galériu (3)
Autonehoda v okrese Košice (Zdroj: Facebook - Polícia Slovenskej republiky)

KOŠICE – Život 27-ročného vodiča si vyžiadala pondelková (14. 6.) tragická dopravná nehoda v katastri obce Drienovec v okrese Košice-okolie. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Jana Mésarová s tým, že narazil do nákladného auta.

K nehode došlo okolo 22.00 h. Mladý vodič z okresu Košice-okolie jazdil v aute zn. Volkswagen Golf smerom od Turne nad Bodvou do Drienovca. „Pravdepodobne sa plne nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke, pričom narazil do zadnej časti pred ním idúceho nákladného motorového vozidla zn. Mercedes Benz, ktoré viedol 59-ročný vodič z okresu Košice-okolie,“ spresnila Mésarová.

Autonehoda v okrese Košice
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook - Polícia Slovenskej republiky)

Podľa jej slov 27-ročný vodič utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Vodič nákladného auta sa nezranil. Požitie alkoholu u neho nezistili. To, či alkoholické nápoje alebo iné návykové látky pred jazdou požil mladý vodič, bude zisťované pri pitve. Na vozidlách bola celková škoda predbežne vyčíslená približne na 4000 eur.

Polícia v súvislosti s touto tragickou dopravnou nehodou začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Presná príčina dopravnej nehody a jej bližšie okolnosti sú podľa Mésarovej predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Autonehoda v okrese Košice
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook - Polícia Slovenskej republiky)

Viac o téme: SmrťVodičAutonehodaKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu