Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nová posila Markízy čelí kritike: Och! Tieto slová nepotešia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (7)
Ilustračné foto (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nie všetci sú nadšení! Na topkách sme vás včera informovali, že moderátorský tím markizáckej relácie Teleráno bude mať novú dvojicu. Odídencov Adrianu Polákovú a Dara Richtera nahradia Zuzana Čimová a Matúš Krnčok. Ako už býva zvykom, reakcie na novú posilu sú rôzne...

Teleráno patrí k reláciám, ktoré majú v programe Televízie Markíza už od počiatku svoje miesto. Divákom sa v ňom prihovárajú stabilné zohraté dvojice, ktoré spolu fungujú už roky. Ako nedávno vyšlo najavo, Adriana Poláková sa rozhodla na televíznych obrazovkách skončiť. A spolu s ňou aj jej parťák Daro Richter. 


Šokujúce správy z Markízy: KONIEC moderátorov po 14 rokoch!


Včera sme vás na topkách informovali, že v Záhorskej Bystrici už za nich našli aj náhradu. Zuzana Čimová a Matúš Krnčok sa netaja tým, že na moderovanie Telerána sa veľmi tešia. Obaja majú viacero skúseností a spolu im to celkom pristane. Avšak aj napriek tomu sa z radov divákov ozývajú nespokojné hlasy.


Veľké novinky z Markízy: Toto sú ich nové moderátorské hviezdy!


Matúš Krnčok a Zuzana Čimová sú nové moderátorské hviezdy Markízy.
Zobraziť galériu (7)
Matúš Krnčok a Zuzana Čimová sú nové moderátorské hviezdy Markízy.  (Zdroj: TV Markíza)

Kritické komentáre sa objavili najmä smerom k Matúšovi. „Na neho sa ja veru pozerať nebudem. Prestávam sledovať Teleráno. Krnčok nie je dobrý moderátor,” znejú vybrané z komentárov. Niektoré z diváčok sa zhodli, že vedľa Zuzky by oveľa radšej videli Vratka Sirágiho, ktorý uvádza Počasie. „Bol by 100-krát lepší! Je väčší sympaťák a ide z neho neskutočná energia,” rozplývajú sa. 

Niektoré diváčky by na moderátorskom poste radšej videli Vratka Sirágiho.
Zobraziť galériu (7)
Niektoré diváčky by na moderátorskom poste radšej videli Vratka Sirágiho.  (Zdroj: Instagram)

Medzi diskutujúcimi na sociálnych sieťach sa však našli aj takí, čo Matúša Krnčoka obraňujú a tešia sa, že ho budú na obraze vídať častejšie. Vám je ktorý z moderátorov sympatickejší?

Viac o téme: TeleránoMatúš KrnčokZuzana Čimová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu