Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizácky tréner Molnár si súkromie chránil: Teraz ukázal syna a... FOTO To je ale fešák!

Maroš Molnár Zobraziť galériu (6)
Maroš Molnár (Zdroj: Televízia Markíza)

BRATISLAVA - Maroš Molnár sa do povedomia verejnosti dostal vďaka účinkovaniu v šou Extrémne premeny, kde mal pod palcom chudnutie obéznych účastníkov. Diváci si sympatického trénera doslova zamilovali a jeho fitnes služby už vyhľadalo i niekoľko známych osobností.

Snáď najväčšou čerešničkou na torte Molnárových klientov je naša prezidentka Zuzana Čaputová. Spolupráca síce netrvala veĺmi dlho, keďže im do cesty prišla korona, no tréner sa vyjadril, že bude rád, ak budú do budúcna pokračovať. Čo sa týka jeho práce, na slovo nikdy skúpy nebol, no to sa nedá povedať o jeho súkromí, ktoré prezentuje len málokedy. 

Tréner Maroš Molnár
Zobraziť galériu (6)
Tréner Maroš Molnár  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nedávno však vyšlo najavo, ako vyzerá jeho syn, ktorý sa v podstate prvýrkát oficiálne predstavil v spoločnosti. Maroš totiž vďaka svojej usilovnej práci získal ocenenie Social Awards v kaktegórii public health, teda verejné zdravie. Sošku pre víťaza si ale prevziať nemohol, a tak na galavečer poslal svojho syna. 

Volá sa Jakub, má 25-rokov, pôsobí mimoriadne sympaticky a poriadne sa potatil. Mladý fešák má svojim známym otcom veľa spoločných rysov tváre, no a keďže je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť, presvedčte sa sami! 

Takto vyzerá Marošov syn Jakub
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerá Marošov syn Jakub  (Zdroj: TV DOMA)

Viac o téme: Extrémne premenyMaroš Molnár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu