Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ROZCHOD s mladším priateľom: Slovenská herečka je opäť sama s deťmi!

Vlastina a Jan sa rozišli. Zobraziť galériu (3)
Vlastina a Jan sa rozišli. (Zdroj: Instagram VS)

PRAHA - Ani tento vzťah jej nevydržal! Herečka Vlastina Svátková priznala, že s o 7 rokov mladším Janom Rybom už viac pár netvorí.

Herečka Vlastina Svátková je dvakrát rozvedená a z týchto vzťahov má troch synov. Jej druhý rozvod prebehol v novembri 2020, no už v decembri sa spoločnými chvíľami s blondínkou pochválil o 7 rokov mladší Jan Ryba. 

ROZCHOD s mladším priateľom:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram H.R.)

Zoznámili sa v záhradníctve a popri riešení vecí okolo záhrady zistili, že si veľmi rozumejú. To však trvalo len necelé tri roky. Hoci sa herečka bez svojho partnera objavovala v spoločnosti často, aktuálne sa redaktorka portálu Super.cz pre istotu spýtala, či je Jan ešte stále jej priateľom. 

„Už nie je. Nie je dlho. A som v poriadku,” odpovedala herečka. Podľa našich zistení sa pár rozišiel niekedy na prelome leta a jesene. Dôvody rozpadu vzťahu Vlastina konkretizovať nechcela.

„Dnes stojím pred troskami svojho doterajšieho života a netečú mi slzy. Pozerám na ten chaos všade a nechcem ho už hystericky riešiť. Prijímam. Dýcham. Už vidím, kedy idem do starého vzorca, do neznesiteľného tlaku mať všetko hneď a obrovskej túžby po istote. Istota nie je. A keď si myslíš, že máš všetko, o všetko prídeš, aby si sa mohol posunúť ďalej ako človek, ktorý prijíma a dýcha,” napísala pred pár týždňami na sociálnu sieť. 

Herečka Vlastina Svátková s partnerom Janom Rybom
Zobraziť galériu (3)
Herečka Vlastina Svátková s partnerom Janom Rybom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu