Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Sklovská (55) odhodila bikiny a... Ups, TOTO nemal nik vidieť!

Sisa Lelkes Sklovská Zobraziť galériu (8)
Sisa Lelkes Sklovská (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Príjemné hrejivé slnečné lúče v týchto dňoch potešili mnohých Slovákov. Vrátane speváčky Sisy Sklovskej (55). Tá neváhala, zo skrine vytiahla bikiny a poď ho slniť sa k bazénu. Fotkou svojej štíhlej postavičky chcela potešiť aj svojich priaznivcov. Avšak... Toto tmavovláska akosi nedomyslela!

Sisa Lelkes Sklovská vždy patrila k ženám, ktoré sa udržiavajú v skvelej kondícii. A aj keď mnohé jej rovesníčky s pribúdajúcimi rokmi riešia nejaký ten kilogram navyše, energická speváčka sa stále môže pochváliť štíhlou figúrou. 

Galéria: Sisa Lelkes Sklovská

V týchto dňoch ju vystavila na obdiv prostredníctvom Instagramu. Tam zatiaľ Sisa až tak veľa followerov nemá, avšak nijako nezaostáva za celebritami, ktoré na sociálnych sieťach hviezdia. Dôkazom je záber, ktorý na jej profile pribudol počas uplynulého víkendu. 

Sklovská na spomínanej fotke pózuje oblečená len v spodnej časti bikín a obnažené prsia si kryje rukou. „Konečne slnko!” napísala k záberu speváčka, ktorá si dala záležať na tom, aby príspevok vyzeral naozaj dobre. Sisa však akosi nemyslela na to, že odraz v okne prezradí jej osobného fotografa. Všímavá fanúšička totiž zaregistrovala, že tam vidno speváčkinho do pol pása vyzlečeného manžela Juraja. Nuž, stane sa...

FOTO: Sisa Lelkes Sklovská pózovala bez vrchnej časti bikín. V odraze vidno aj jej manžela Juraja. 

Viac o téme: Sisa SklovskáSisa Lelkes SklovskáJuraj Lelkes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu