Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bývalka Fredyho Ayisiho po tajnom rozchode: Zbalila exotického fešáka a… Je v 5. mesiaci tehotenstva!

Vanda Gallo po rozchode s Fredym Ayisim nesmúti. Našla toho pravého. Zobraziť galériu (11)
Vanda Gallo po rozchode s Fredym Ayisim nesmúti. Našla toho pravého. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Našla toho pravého! Len koncom februára sme na Topkách informovali, že vzťah Fredyho Ayisiho (54) a modelky Vandy Gallo (34) skrachoval. Rozchod sa pritom dvojici darilo tajiť viac ako rok. Za ten čas si blondínka našla exotického fešáka a zamilovaný párik sa môže tešiť z krásnej novinky - čoskoro sa z nich stanú rodičia!

Bolo prekvapením, keď sa v roku 2018 prevalilo, že Fredy Ayisi a o 20 rokov mladšia modelka Vanda Gallo tvoria pár. Dvojicu vtedy spojila spoločná láska k yoge. Vzťah však vydržal len približne 2 roky. „Pár netvoria už viac ako rok,“ dozvedeli sme sa vo februári od nášho dobre informovaného zdroja. 


ROZCHOD Fredyho Ayisiho s o 20 rokov mladšou modelkou a... Ona má už nového!


V tom čase sa už blondínka na sociálnych sieťach pýšila fotkami s iným mužom. Aj tentokrát zbalila exotického fešáka - polovičného aziata, žijúceho vo Veľkej Británii, Chrisa. A zdá sa, že tentokrát už našla lásku svojho života. Ich vzťah už po pár mesiacoch totiž nabral úplne iný smer. 

Vanda Gallo tvorí pár s exotickým Chrisom.
Zobraziť galériu (11)
Vanda Gallo tvorí pár s exotickým Chrisom.  (Zdroj: Instagram V.G.)

V polovici marca sa totiž jogínka pochválila, že sa z nej čoskoro stane mama. „Tak mnohí už vedia a väčšina z vás už to dávnejšie tuší, tak som si povedala, že nechcem ďalej skrývať našu radosť, aj tak už je dosť viditeľná. Nebojte, otecko tiež vie,“ napísala k fotke s tehotenským bruškom Vanda. 

Tá je aktuálne v 20 týždni tehotenstva a teda vstupuje do piateho mesiaca. „Čakáme malý zázrak a už teraz viem, že miluje yogu tak, ako maminka a miluje ocinka tak, ako maminka. Prišlo to nečakane, ale z veľkej lásky a nie je krajšieho citu na tomto svete, ako ten, ktorí cítime k tejto malej dušičke,“ prezradila budúca mamička. 

S radostnou novinkou sa vraj podelila v týchto ťažkých časoch s odkazom, aby ľudia nezabúdali na tie najdôležitejšie veci v živote. „Slobodu nám pandémia vziať môže, ale nikdy nám nevezme vzájomnú lásku,“ dodala Vanda. Gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

Vanda Gallo sa s radostnou novinkou pochválila na sociálnej sieti Instagram.
Zobraziť galériu (11)
Vanda Gallo sa s radostnou novinkou pochválila na sociálnej sieti Instagram.  (Zdroj: Instagram V.G.)

Bývalka Fredyho Ayisiho po
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram V.G.)

Viac o téme: Fredy AyisiVanda Gallo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu