Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Radikálne rozhodnutie Belohorcovej manžela: Musí baliť kufre a odsťahovať sa!

Musí baliť kufre a odsťahovať sa! Zobraziť galériu (4)
Musí baliť kufre a odsťahovať sa! (Zdroj: Instagram Z.B.)

BRATISLAVA - Zuzana Belohorcová v poslednom období strávila mnoho času na Slovensku, kam ju doviedlo nakrúcanie šou Tvoja tvár znie povedome. Ibaže blondínka má aktuálne trvalý pobyt v španielskej Marbelle, kde sa len pred pár mesiacmi prisťahovala po rokoch bývania v Miami. Lenže na Marbellu musí zabudnúť. Manžel zavelil a rodina sa opäť sťahuje!

Zdá sa, že Zuzaninej polovičke sa život v Marbelle akosi nepozdáva, a tak sa najnovšie rozhodol, že po tom, čo sa matka jeho dvoch ratolestí vráti k rodine, budú opäť baliť kufre. Nasmerované majú do trošku teplejšieho podnebia. Pätica začne nový život na španielskom ostrove Tenerife. 

Galéria: Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek

Zuzana Belohorcová o kráse

Namiesto vytúženého oddychu po týždňoch nakrúcania a makania teda blondínku čaká ďalšie veľké sťahovanie. „Takže kľud bude až keď sa opäť presťahujeme a vybalím," uviedla Belohorcová v rozhovore pre markizácky web. 

Na otázku, či bude Tenerife finálnm miestom pre ich život však odpovedať nevedela. „Ja naozaj neviem. Ja sa s mojím mužom naozaj nenudím. Tak sa čudujem, že ešte nevymenil mňa, keď je taký akčný a má rád zmenu," smiala sa Zuzana, no priznala že na zmenu sa teší a takisto sa jej pozdáva myšlienka, že idú do "väčšieho tepla". 

Zuzana Belohorcová s rodinou sa opäť sťahujú.
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Belohorcová s rodinou sa opäť sťahujú.  (Zdroj: Instagram V.H.)

Nadšené sú aj jej deti - synček Nevio a dcérka Salma. Už v septembri ich čaká nástup do novej školy. „Zasa budú mať nových kamarátov. A teraz tam boli aj s mužom, kúpali sa. Ja som sa vlastne v Marbelle od septembra vôbec neokúpala. Zima a studená voda," vysvetlila blondínka. Snáď sa teda bude rodinke v novom domove páčiť viac než v tom aktuálnom.

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu