Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Prasklo tajomstvo zosnulého Štaidla (†75): Ďalšia mladučká milenka... Spával s neplnoletou dcérou známeho speváka!

Prasklo tajomstvo zosnulého Štaidla! Zobraziť galériu (4)
Prasklo tajomstvo zosnulého Štaidla! (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Uplynuli už tri týždne odvtedy, ako česko-slovenský umelecký svet prišiel o ďalšiu legendu. 31. januára sa na verejnosť dostala smutná informácia, že zomrel Ladislav Štaidl (†75). Ikonický hudobník a skladateľ podľahol komplikáciám spojeným s koronavírusom, pre ktorý ho siedmeho januára hospitalizovali v nemocnici na ARO oddelení.

Štaidl bol v českom šoubiznise okrem svojho talentu známy aj tým, že bol veľkými milovníkom krásnych žien. Jedným z jeho najznámejších vzťahov je ten so zosnulou Ivetou Bartošovou (†48). Počas v života však jeho náručou prešlo mnoho ďalších dám, ktoré sú súčasťou česko-slovenského šoubiznisu. Veľa z nich zverejnila práve Bartošová vo svojej knihe Neměla jsem se narodit. 

Galéria: Ladislav Štaidl

Tam uviedla napríklad aj to, že Štaidl mal v dávnej minulosti románik i s Darou Rolins. A to údajne v čase, keď naša spevácka diva dokonca ešte nebola ani plnoletá. „Veľký milostný príbeh som prežil s Darinkou Rolincovou v čase, keď som sa prestal deliť o posteľ so svojou ženou. Najskôr ma to dievčatko uhranulo obrovskou dávkou muzikálnosti, neskôr tiež nečakanou sexualitou,” tvrdil kedysi aj sám Štaidl. 

Dara však tieto jeho slová popierala a hovorila, že pikantné vyjadrenia sú pomstou kvôli tomu, že s ním prestala spolupracovať. A o to isté vraj išlo Bartošovej - s tým rozdielom, že tá sa jej vraj chcela mstiť za urážlivé slová na adresu jej speváckej kariéry, ktorými sa Dara Ivety mimoriadne dotkla. 

Štaidl mal románik s mladučkou dcérou speváka Milana Drobného
Zobraziť galériu (4)
Štaidl mal románik s mladučkou dcérou speváka Milana Drobného  (Zdroj: Facebook M.D.)

Aktuálne sa ale prevalilo ďalšie jeho tajomstvo. Štaidl si mal užívať Michaelou Drobnou, dcérou speváka Milana Drobného. A toto tajomstvo sa opäť dostalo na verejnosť vďaka knihe. „Láďa bol nesmierne šarmantný, charizmatický a inteligentný chlap. Každopádne jeden z najdôležitejších v mojom živote,” prezradila sama Michaela v novej knihe Tretí kráľ Ladislav Štaidl.

Iskra vraj medzi nimi preskočila v čase, keď mala Drobná okolo 16 rokov. „Myslím, že sme se tam dohadovali, že sa prídem pozrieť na koncert, dal mi svoje číslo a ja som mu po nejakom čase zavolala. A začali sme sa stretávať. Bol z toho vzťah, ktorý trval dvanásť rokov,” opísala Michaela. 

Viac o téme: MilenkyLadislav Štaidl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu