Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vitteková v slzách: Prišla o dôležitého muža svojho života... Nestihla sa s ním rozlúčiť!

Prišla o dôležitého muža svojho života! Zobraziť galériu (4)
Prišla o dôležitého muža svojho života! (Zdroj: Instagram P.V.)

BRATISLAVA - Do života podnikateľky Patrície Vittek (41) zasiahla mimoriadne smutná správa. Temperamentná brunetka prišla o dôležitého muža svojho života - do neba odišiel jej ujo, ktorému venovala dojímavé vyznanie do neba. Svojimi slovami odovzdala aj silný odkaz všetkým fanúšikom.

O rodinnom nešťastí brunetka informovala prostredníctvom Instagramu. „S hrdosťou vždy môžem povedať, že pár správnych mužov tvorilo moje detstvo, formovalo môj svet a vzor rodiny, aký by mal naozaj byť. Nestihla som sa rozlúčiť osobne, no pamätám si posledné objatie aj tvoje slová, a preto sa aspoň takto chcem poďakovať a rozlúčiť, ujo Milan... Skvelých mužov musí poznať aspoň môj malý svet. Odpočívaj v pokoji,” napísala smutná Patrícia. 

Galéria: Patrícia Vitteková

S odchodom uja, ktorý bol pre ňu vzorom správneho chlapa, sa rozhovorila o tom, aké dôležité je, aby mali deti v živote mužov, ktorí idú vo výchove príkladom. „Vždy som to vravela a budem aj svojim dcéram. Muži z klanu od môjho milovaného dedka mi už ako malej boli vzormi “mužov, otcov, osobností”. Myslím si, že práve oni vo mne vytvorili môj vlastný obraz človeka, s ktorým chcem raz s úsmevom zostarnúť. Videla som, ako sa galantne, slušne, s trpezlivosťou, úctou hodnej kráľovien vždy správali k našim babkám, tetám, nám,” vysvetlila Vittek. 

Patrícia Vittek odovzdala fanúšikom mimoriadne silný odkaz
Zobraziť galériu (4)
Patrícia Vittek odovzdala fanúšikom mimoriadne silný odkaz  (Zdroj: Instagram P.V.)

„Niektorí z nich dokázali veľké veci v oblekoch a niektorí žili normálny slušný život, no cez to všetko ich nikdy neopúšťal humor, vďačnosť, ľudskosť a pokora. Bolo mi vzácne, keď sme ako rodiny mohli byť spolu,” dodala Patrícia, čím ľuďom a najmä mužom odovzdala naozaj silný odkaz. Pretože áno - nezáleží na tom, v akých žijeme pomeroch, či koľko máme na účte. Pracovitosť, charakter, dobré srdce či úctu k iným si skrátka človek za peniaze nekúpi. 

Rodine a blízkym zosnulého vyjadrujeme úprimnú sústrasť. 

Viac o téme: Patrícia VittekováPatrícia Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu