Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Belohorcovej mama vám vyrazí dych: Brutál! Tromfne aj mladé kočky

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (6)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: Instagram ZB)

ŽILINA - Klobúk dole! Zuzanu Belohorcovú (44) netreba v našich končinách nikomu predstavovať. Už čoskoro sa predvedie ako jedna zo súťažiacich v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome, Pár fotiek zo zákulisia zverejnila na Instagrame, kde v týchto dňoch spôsobila slušný rozruch aj záberom svojej 70-ročnej maminy. Keď ju zbadáte, odpadnete!

Zuzana Belohorcová sa vždy rada a ochotne pochváli svojou krásnou rodinkou. S manželom Vlastom Hájekom majú dcéru Salmu a syna Nevia. Fanúšikom niekdajšej učiteľky sexu sú však známi aj jej rodičia - mama Vierka a otec Ľubo. Fotkami s nimi sa totiž raz za čas pochváli aj na sociálnej sieti Instagram. 

Zuzana Belohorcová a jej milovaní rodičia.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Belohorcová a jej milovaní rodičia.  (Zdroj: Instagram)

Blondínkina mama Vierka oslávila nedávno 70. narodeniny. A nielen že na svoj vek vyzerá perfektne, ale prekvapí aj svojou kondíciou a ohybnosťou. Dôkazom je fotka, ktorú Zuzana najnovšie zverejnila. „Moja super žena. Žena s veľkým Ž. Tá najlepšia maminka, super babka, vynikajúca kuchárka, mega ohybná a stále v super kondičke ako zamlada,” napísala k spomínanému záberu. 

Fanúšikovia pri pohľade na pani Vierku nešetria chválami„To je paráda. Ja mám oveľa menej rokov, ale toto nedokážem. Klobúk dole pred maminou,” znejú vybrané z komentárov. A veru, na takéto gymnastické kúsky by si netrúfli nielen mnohé jej rovesníčky, ale ani niektoré mladé dámy. 

 

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu