Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Radikálne rozhodnutie tehotnej Christovej: Zverejnila inzerát… Kvôli dieťaťu musí ísť PREČ!

Pre Danielu Christovú bol rok 2020 veľmi zásadný. Zobraziť galériu (7)
Pre Danielu Christovú bol rok 2020 veľmi zásadný. (Zdroj: Instagram I.CH.)

BRATISLAVA - V septembri minulého roka sa na verejnosť dostala informácia, že bývalá československá miss Ivana Christová (50) bude babkou. Jej jediná dcéra Daniela (26) by mala porodiť už každú chvíľu. No a na príchod bábätka sa svedomito pripravuje. Dokonca došlo aj na radikálne rozhodnutie!

Dcérka Ivany Christovej, Daniela, bude na rok 2020 spomínať celý život. A rozhodne nie len kvôli pandémii koronavírusu - má na to totiž oveľa krajší dôvod. V septembri sa prevalilo, že je tehotná a pár dní na to sa v úplnej tajnosti vydala. Na svojom Instagrame o radostnej udalosti informovala až mesiac po obrade. 

Galéria: Daniela Christová

Rodinka Zajíčkovcov sa potomka dočká už každú chvíľu. A na jeho príchod sa budúci rodičia pripravujú naozaj vo veľkom štýle. Dvojica totiž nechystá len detskú izbičku a malé vecičky, ale zabezpečiť chcú aj vhodné vozidlo. Padlo tak radikálne rozhodnutie a brunetka v týchto dňoch zverejnila inzerát, v ktorom ponúka ich malé červené žihadlo. 


Tehotná Christová sa vydala: Supertajná svadba... Mesiac to skrývali!


„Predávame auto v bezchybnom stave a v super výbave. Už sa nezmestíme,“ napísala k fotke z internetového autobazáru Daniela. Kiu Ceed z roku 2016 s automatickou prevodovkou ponúka dvojica za 10 500 eur. 

Radikálne rozhodnutie tehotnej Christovej:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram D.Ch.)

Viac o téme: Daniela Christová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu