Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Beňová (52) týždeň po pôrode ohuruje: Wau, vyzerá výborne!

Monika Beňová porodila presne 1. novembra. Zobraziť galériu (6)
Monika Beňová porodila presne 1. novembra. (Zdroj: Facebook/Monika Beňová)

BRATISLAVA - Monika Beňová sa už vyše týždňa teší z dcérky, ktorej spolu s partnerom dali meno Lea. V nedeľu spolu s rodinou oslavovali jej prvé dni na svete. A pri tejto príležitosti politička zverejnila sociálnej sieti niekoľko fotiek. Pozrite, vyzerá výborne!

Monika Beňová je už týždeň dvojnásobnou mamou. Tridsaťdva rokov po synovi Martinovi priviedla prvého novembra na svet dcérku. S nového prírastku sa teší celá rodina, o čom svedčí aj spontánna oslava pre malú Leu. A politička sa pár dní po nej na sociálnej sieti Facebook pochválila zábermi. 

Galéria: Monika Beňová a jej dcérka Lea už z pôrodnice odišli domov

„Naša Lea mala v nedeľu týždeň a dostala od veľkého brata a Grétky plyšiačikov a také múdre hračky všelijaké a prísľub, že ju Maťo bude celý život rozmaznávať, potom svoju prvú narodeninovú tortu - plienkovú od tety Eriky a uja Ľuba, od Táničky dupačky a malú žirafku, od Lacka tepláčiky a pyžamko a tak... Od tatina a maminy veľkú pusu a stískanie,“ opísala oslavu Beňová.


Monika Beňová porodila: V 52 rokoch priviedla na svet dievčatko!


„Niekedy, keď spí, a micinka spí vlastne stále s výnimkou toho, keď papá (lebo to ostatné robí tiež pospiačky, na ňu len tak pozerám a buď plačem alebo sa snažím plač prehltnúť. Tá láska k nej je dojemná,“ priznala čerstvá mamička, ktorá zverejnila aj niekoľko fotiek. Úplne najviac fanúšikov určite zaujala snímka, na ktorej je práve Monika. 

Len týždeň po pôrode vyzerá Beňová výborne. Spokojnosť a šťastie sa na nej úplne odzrkadluje. Je na nej úplne vidieť, že prežíva najradostnejšie obdobie svojho života. Veď uznajte sami!

Monika Beňová sa na Facebooku pochválila fotkou z prvej oslavy jej dcérky. Politička týždeň po pôrode vyzerá výborne.
Zobraziť galériu (6)
Monika Beňová sa na Facebooku pochválila fotkou z prvej oslavy jej dcérky. Politička týždeň po pôrode vyzerá výborne.  (Zdroj: Facebook M.B.)

Viac o téme: Monika Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu