Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Beňová o svojich ratolestiach: Za toto sa nikdy nebude hanbiť a... na koho sa podobá jej poklad?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Monika Beňová)

BRATISLAVA - Europoslankyňa Monika Beňová si materstvo užíva plnými dúškami. O svoje pocity sa často delí aj na sociálnych sieťach a rozhodne si nedáva servítku pred ústa. Na rovinu opísala aj to, za čo sa nikdy nebude hanbiť. A slovo padlo aj na aktuálnu situáciu na Slovensku.

Dátum 17. november má pre Moniku Beňovú dvojitý význam. Okrem výročia Nežnej revolúcie si totiž v tento deň celý svet pripomína predčasne narodené deti. A obe Beňovej ratolesti sa narodili skôr, než bolo na pláne. Starší Martin v 25. týždni, malinká Lea si síce na príchod na svet počkala o čosi dlhšie a narodila sa v 36 týždni, no aj tak predčasne. 

FOTO Beňová o svojich
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Monika Beňová)

A čo priznala čerstvá mamička? Svojim deťom opäť vyznala lásku a dodala, že nikdy sa nebude hanbiť o tom písať a rozprávať. "Láska k deťom je pre mňa tá NAJVÄČŠIA zo všetkých možných lások," dodala.

Prezradila však aj čosi navyše. Aj keď tvár Leušky, ktorú porodila začiatkom novembra, zostáva zatiaľ pred verejnosťou skrytá, je isté, že sa veľmi podobá na svojho brata. "Majú úplne rovnaký tvar hlavy a aj sa rovnako usmievajú," poznamenala Beňová. Bábätko sa však podľa jej slov ponáša aj na babičku Zlatku. Zdedila po nej jamky v líčkach.

Vyznania citov nie sú u Beňovej ničím výnimočným.
Zobraziť galériu (3)
Vyznania citov nie sú u Beňovej ničím výnimočným.  (Zdroj: Instagram)

Beňová o demonštráciách

Politička, ktorá si aktuálne užíva materské radosti a starosti, však neprestáva sledovať dianie v našej krajine. Vyjadrila sa aj k utorkovým demonštráciám proti vláde Igora Matoviča a opatreniam prijatým pre pandémiu nového koronavírusu. "Niektorí čelní predstavitelia štátu to nezvládli a označili demonštrujúcich paušálne neprimeranými výrazmi," myslí si.

Šeliga sa chystá na Mikulca: Po protestoch žiada vysvetlenie, demonštranti obkľúčili osobnosti novembra

Beňová opísala, že nepovažuje za správne odsudzovať rovnako všetkých, ktorí boli v uliciach. Je podľa nej stále viac ľudí, ktorí nevedia, čo bude ďalej. "Musíme preto nielen vnímať, ale aj citlivo a individuálne pristupovať k prejavom protestov. Sú prejavom obáv a strachu z toho čo bude a z toho ako budú žiť," uzavrela.

Pekný deň, priatelia. Včera toho bolo viac akosi. Pripomenuli sme si 17.november z 1989 roku, ľudia vyšli demonštrovať...

Uverejnil používateľ Monika Beňová Streda 18. novembra 2020
Viac o téme: DieťaDcérkaMonika Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu