Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Na predaj! Maroš Kramár sa zbavuje auta: 21-ročný kabriolet, za… Ehm, to je v korunách?!

Maroš Kramár sa rozhodol predať jedno zo svojich áut. Zobraziť galériu (11)
Maroš Kramár sa rozhodol predať jedno zo svojich áut. (Zdroj: Tv Joj/Instagram M.K.)

BRATISLAVA - Predať auto, ktoré nám dlhé roky slúžilo, je kvôli nostalgii často ťažké. Aktuálne sa jedného svojho tátoša zbavuje aj herec Maroš Kramár (61). Na svojom Instagrame ponúkol 21-ročný fialový kabriolet za sumu... Ehm, to je v korunách?!

Ponuku herec zverejnil na svojom profile na sieti Instagram. Tam pridal niekoľko fotiek svojho udržiavaného auta a tiež bohatý popis. „Pre všetkých milovníkov jazdy s otvorenou strechou a pre fanúšikov praktického parkovania a dobrodružných ciest, ktorí zároveň milujú vietor vo vlasoch, mám dobrú správu,“ uviedol svoj pútavý inzerát Kramár. 


FOTO Kramár v Inkognite v slnečných okuliaroch: oko mal celé krvavé... Operácia!


Fialového vozidla sa vraj zbavuje kvôli nedostatku miesta v garáži. „Ponúkam na predaj 2-miestny garážovaný imidžový kabriolet fialovej metalízy - Roadster MGF, rok výroby 7/1999, motor 1,8i 88kW, benzín, 5-stupňová manuálna prevodovka, 260 000 km, 2-dverové, elektrické sťahovanie okien, servo, ABS, 16'' hliníkové krásne disky, predné airbagy,“ pokračuje v ponuke Maroš. 

Maroš Kramár zverejnil ponuku na svojom Instagrame.
Zobraziť galériu (11)
Maroš Kramár zverejnil ponuku na svojom Instagrame.  (Zdroj: Instagram M.K.)

Šikovné autíčko má tiež tónované sklá, látkovú sklápaciu strechu, kožené sedadlá, rádio a platnú STK aj EK. Navyše bolo podľa slov Maroša Kramára  pravidelne udržiavané v klubovom servise MG. Za túto krásu si herec predstavuje odmenu 3 990 eur. A to úplne nešlo do hlavy jeho českej kolegyni Eve Holubovej. 

Tá si totiž najprv myslela, že Slovák snáď myslí inú menu. „Ja som si najprv myslela, že korún!“ napísala pobavená herečka. Maroš jej na to pohotovo odpovedal: „Tebe, Evička, z lásky aj zadara. Poď hlavne už domov, aby sme mohli pracovať.“ Známa Češka sa totiž aktuálne nachádza na talianskej Sicílii, kde vlastní domček.

Česká herečka Eva Holubová si myslela, že cena je uvedená v korunách.
Zobraziť galériu (11)
Česká herečka Eva Holubová si myslela, že cena je uvedená v korunách.  (Zdroj: Instagram M.K.)

Pod instagramovým inzerátom sa podľa všetkého nenašiel žiaden záujemca, no ponuku sa nám podarilo nájsť aj na známom portáli s inzerciou. Práve tam herec zverejnil aj svoje telefónne číslo, na ktorom sa prípadný záujemca môže s majiteľom skontaktovať. 

Auto Maroša Kramára sa objavilo aj na známom portáli s inzerciou. Tam herec zverejnil aj svoje telefónne číslo pre prípadných záujemcov.
Zobraziť galériu (11)
Auto Maroša Kramára sa objavilo aj na známom portáli s inzerciou. Tam herec zverejnil aj svoje telefónne číslo pre prípadných záujemcov.  (Zdroj: bazos.sk)

Viac o téme: Maroš Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu