Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kuly z Desmodu v slzách: Dangl a Adela ho takmer zničili... Plakal ako malý chlapec!

Bol úplne hotový! Zobraziť galériu (5)
Bol úplne hotový! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto tu ešte nebolo! Šou 2na1 aktuálne patrí medzi najpopulárnejšie televízne relácie, a to úplným právom. Diváci aj samotní účastníci väčšinou pukajú od smiechu a zlomyseľnosti, ktoré Adela Vinczeová a Dano Dangl pripravujú pre svojich hostí, sú doslova útokom na bránice. Tentokrát však svojho hosťa rozplakali. A Mário Kuly Kollár (49) mal čo robiť, aby nedostal infarkt!

Dano a Adela svojim hosťom zvyčajne privedú niekoho, s kým prežili časť minulosti. Teraz ale bolo všetko úplne inak. Priatelia i Kulyho manželka na lídra Desmodu nabonzovali, že je obrovským fanúšikom talianskej hviezdy - speváka Drupiho. No a tak sa rozhodli, že sympatickému umelcovi urobia poriadne prekvapenie. 

Galéria: Mário Kuly Kollár v šou 2na1

Kuly bol najprv absolútne šokovaný
Zobraziť galériu (5)
Kuly bol najprv absolútne šokovaný  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Keď mal zaspievať jednu z jeho piesní, pridal sa k nemu Dangl prezlečený za Drupiho. Následne odišiel a v tom sa na pódium dostavil skutočný Drupi, pričom Kuly si na sekundu myslel, že je to opäť Dano. Keď si ale uvedomil, kto pri ňom stojí, nasledoval šokovaný výraz na jeho idola a potom na manželku Luciu v hľadisku. Po chvíli sa konečne rozmrazil, pridal sa k jeho spevu piesni Picola e Fragile, a tak si splnil jeden z obrovských snov. 

Kuly si strihol duet so spevákom Drupim
Zobraziť galériu (5)
Kuly si strihol duet so spevákom Drupim  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Líder Desmodu prekvapenie od Adely a Dana dlho nevedel predýchať
Zobraziť galériu (5)
Líder Desmodu prekvapenie od Adely a Dana dlho nevedel predýchať  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Trvalo to však iba pár sekúnd a sympatického muzikanta premohlo absolútne dojatie. Stále neveriac tomu, čo sa deje prestal spievať a rozplakal sal. Po tom, čo hudba ustala, mal stále v očiach slzy a svetovo uznávaného hudobníka vyobjímal. Keď skončili, na pódiu sa k nim pridal tlmočník, aby si páni mohli vymeniť aspoň pár slov. „To je pre mňa Boh.. Popísať emócie, to sa nedá... Ja vás zabijem v zákulisí," nedokázal vyjadriť, ako sa cíti. 

Tu ale celá šou neskončila a Kuly sa rozplakal o pár minút znova. Čo presne sa stalo, sa dozviete na obazovkách Makrízy už dnes večer. A veru, bude sa na čo pozerať!

V hľadisku plakala aj Kulyho manželka Lucia
Zobraziť galériu (5)
V hľadisku plakala aj Kulyho manželka Lucia  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Mário Kuly KollárDrupi2na1Kzly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu