Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Milan Kňažko (75) leží v nemocnici: POZITÍVNY na koronavírus!

Milan Kňažko je pozitívny na COVID-19 Zobraziť galériu (5)
Milan Kňažko je pozitívny na COVID-19 (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Druhá vlna pandémie koronavírusu udrela v plnej sile. Pozitívnych prípadov je každým dňom čoraz viac. Najnovšie sa s COVID-19 pasuje už aj herec a politik Milan Kňažko (75). Priebeh ochorenia však v jeho prípade nie je vôbec mierny - museli ho hospitalizovať!

O tom, že je pozitívny na zákerný koronavírus, Milan Kňažko informoval svojich priaznivcov na sociálnej sieti Facebook. „Za posledných pár týždňov som hral niekoľko predstavení. My bez rúšok, diváci s rúškami, tak stanovili predpisy. Som COVID pozitív, šiesty deň,“ napísal na webe Kňažko. Priebeh ochorenia v jeho prípade však, bohužiaľ, nie je mierny. 

„Stav sa zhoršil a som v nemocnici. Vyzývam všetkých, aby nezľahčovali situáciu a rešpektovali nairadenia vlády a zdravotníkov. Nosenie rúšok nie je prejav vlastnej slobody, ale bezohľadnosť k slobode tých, ktorých tým ohrozujeme. Neverte lacným exhibicionistom, že COVID je len ľahká chrípka,“ napísal herec a politik. 

Milan Kňažko 28. augusta oslávil 75. narodeniny. Patrí tak k ohrozenej skupine, zrejme aj preto choroba v jeho prípade udrela v plnej sile. „Prežil som desiatky chrípkových ochorení, ale COVID neprajem dokonca ani tým, ktorí tieto bludy šíria,“ dodal. Prajeme mu skoré uzdravenie!

Viac o téme: KoronavírusMilan Kňažko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu