Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Strach o život speváčky Hany Zagorovej (73): Je v nemocnici… Má COVID-19?!

Hana Zagorová je hospitalizovaná v nemocnici. Zobraziť galériu (3)
Hana Zagorová je hospitalizovaná v nemocnici. (Zdroj: TASR/Oliver Ondráš)

PRAHA - Česká speváčka Hana Zagorová (73) kvôli zdravotným problémom musela odvolať koncert, potom zrušila svoju účasť v Show Jana Krausa. Aktuálne sa na verejnosť dostala informácia, že je hospitalizovaná v jednej z pražských nemocníc. České médiá preto prišli so špekuláciou - má COVID-19?

Speváčka podľa českého portálu blesk.cz nereaguje na telefonáty. Dokonca ani jej manžel, ktorý zvyčajne býva pomerne komunikatívny, nedvíha mobil a neodpovedá na správy. Rovnako ako ďalší Zagorovej blízki. Práve nekomunikácia Haninho okolia napovedá, že situácia by mohla byť vážna. Preto české médiá začali špekulovať, či náhodou plavovláska netrpí zákerným koronavírusom.

Hana Zagorová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: CT)

26. septembra Zagorová nemohla vystúpiť na koncerte v Prostějove. Už vtedy sa vraj ospravedlnila „Kvôli zdravotným problémom.“ Zastúpila ju vtedy kamarátka Monika Absolonová. V stredu, teda týždeň po koncerte, zas zrušila svoju účasť v dlho avizovanej Show Jana Krausa na Prime. Speváčka sa mala tesne pred natáčaním ospravedlniť kvôli bližšie nešpecifikovanej viróze.

„Z dôvodu nachladnutia pani Hany Zagorovej došlo k zmene hosťa v relácii Show Jana Krausa. Uvidíme ju v náhradnom termíne v priebehu septembra,“ povedal hovorca televízie Prima Filip Budák. Veríme, že skutočne ide len o špekulácie a Zagorová sa zo zdravotných problémov čoskoro dostane. Držíme palce!

Hana Zagorová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: CT)

 

 

Viac o téme: Hana Zagorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu