Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO legendárnej Zagorovej (74) pri bazéne: S manželom sa odviazali ako pubertiaci

Hana Zagorová Zobraziť galériu (7)
Hana Zagorová (Zdroj: CT)

MALAGA - Takúto ju nepoznáme! Hanu Zagorovú (74) vníma verejnosť nielen ako skvelú speváčku, ale tiež ako vždy elegantnú dámu. Mnohých preto prekvapilo a zároveň aj pobavilo, keď sa na jednom z aktuálnych záberov predviedla v celkom inom svetle. Aha!

Hana Zagorová a jej manžel Štefan Margita patria medzi jedincov, ktorí sa nevyhli nákaze koronavírusom. Operný spevák mal o čosi miernejší priebeh ochorenia, u Hany to bolo naopak vážnejšie a dokonca bola istý čas hospitalizovaná.

VIDEO: Stanislav Hložek, Hana Zagorová a Petr Kotvald - Můj čas.

Hana Zagorová, Stanislav Hložek a Petr Kotvald - Můj čas (Zdroj: ČT1)

Kvôli situácii, ktorá vo svete panuje, sa istý čas nemohli dostať ani do obľúbenej Malagy, kde si v minulosti zaobstarali dovolenkové bývanie. V týchto dňoch sa im však podarilo vycestovať za oddychom a niet pochýb, že si to v Španielsku ozaj užívajú. 

Dôkazom sú zábery, ktoré zverejnili na speváčkinom instagramovom profile. Hanička a Štefan na nich pózujú v bazéne, pričom speváčka má na hlave šiltovku. Za zmienku rozhodne stojí momentka, na ktorej obaja pózujú s vyplazeným jazykom. 

„Užívajte si to! Krásnu dovolenku vám!” znejú komentáre od priateľov a fanúšikov, ktorí sa zhodujú v tom, že prominentnému páru takáto prázdninová podoba ozaj svedčí. S vyplazenými jazykmi navyše pôsobia ako takí rozbláznení tínedžeri. Čo poviete?!

Štefan Margita a Hana Zagorová sa počas dovolenky odviazali a fanúšikom i priateľom poslali takýto bláznivý pozdrav.
Zobraziť galériu (7)
Štefan Margita a Hana Zagorová sa počas dovolenky odviazali a fanúšikom i priateľom poslali takýto bláznivý pozdrav.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Hana ZagorováŠtefan Margita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu