Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Adela Vinczeová zhodila oblečenie: WAU, Aha na to telo v bikinách!

Adela Vinczeová s manželom Viktorom Vinczem Zobraziť galériu (4)
Adela Vinczeová s manželom Viktorom Vinczem (Zdroj: Instagram V.V.)

BRATISLAVA - Leto máme v plnom prúde a niekoľko posledných dní bolo naozaj horúcich. Vysoké teploty a slniečko mnohých z nás vyzliekli do plaviek, no a výnimkou nie sú ani známe osobnosti. Medzi nimi aj moderátorka Adela Vincezová (39), ktorú v bikinách zdokumentoval jej manžel Viktor Vincze (29).

Sociálne siete sa aktuálne len tak hemžia polonahými zábermi našich celebritiek, ktoré si leto užívajú pri vode. Kým niektorí si ,vzhľadom na situáciu, radšej užívajú krásy Slovenska a čľupkajú sa v našich jazerách, iní sa vybrali dovolenkovať k moru. Adela a Viktor ale trávia spoločný čas doma, no a tieto chvílľky si zjavne naplno vychutnávajú. 

Galéria: Adela Vinczeová

Naša najpopulárnejšia moderátorka nikdy nepatrila k ženám, ktoré majú potrebu prezentovať sa v provokatívnych outfitoch či vytasovať svoje krivky na obdiv sveta. Aktuálne sa ale predsa len na Instagrame objavila jej fotka v bikinách, no a na svedomí ju má pyšný manžel Viktor. Ten svoju polovičku zvečnil pri práci v záhradke.

Adela Vincezová sa môže pochváliť takouto parádnou postavičkou.
Zobraziť galériu (4)
Adela Vincezová sa môže pochváliť takouto parádnou postavičkou.  (Zdroj: Instagram V.V.)

Moderátor si pri pohľade na svoju milovanú manželku vychutnával kávu, no týmto momentom, z ktorého srší domáca pohodička, sa neskôr pochválil aj na svojom Instagrame. Záber na Adelu v bikinách je síce iba momentkou, no pri pohľade na blondínku nikomu nemôže uniknúť, že  disponuje perfektným telom. Pozrite na tú parádnu postavičku! 

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu