Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Adela a Viktor: Oni spolu komunikujú... CEZ PRDY?!

Adela a Viktor Vinczeovci Zobraziť galériu (4)
Adela a Viktor Vinczeovci (Zdroj: Instagram VV)

BRATISLAVA - Moderátori Adela a Viktor Vinczeovci sú svoji už päť rokov. A za ten čas sa vďaka sociálnym sieťam či rozhovorom, ktoré poskytujú, vie o ich súkromí dosť veľa. No teraz blondínka vyrukovala s ďalšou... ehm, zaujímavou informáciou.

Keď sa Adela a Viktor dali dokopy na svadbe kolegu Mateja Cifru alias Sajfu, mnohí si mysleli, že mladší moderátor sa chce na svojej slávnej kolegyni zviditeľniť. A hlavou krútili aj nad verejnými a pomerne rýchlymi zásnubami v Teleráne. 

Adela a Viktor: Oni
Zobraziť galériu (4)

Aktuálne je to však už 5 rokov, čo sa títo dvaja vzali. 9. júna mali tajnú svadbu v kruhu najbližších a 10. júna si to zopakovali už aj za prítomnosti médií v kaštieli neďaleko Bratislavy. 

A zdá sa, že naozaj k sebe patria. Fungujú spolu bez akýchkoľvek škandálov, cítiť medzi nimi iskru aj lásku a hlavne spolu žijú s humorom. To dokázala Adela aj svojím statusom k výročiu. Medzi iným zaželala svojim fanúšikom: „... aby ste spolu vedeli tráviť v záchvatoch smiechu a filozofických debatách celé dni, aby ste mali spoločné záujmy a mohli spolu kedykoľvek komunikovať cez prdy.” Nuž, opäť sme sa dozvedeli niečo nové o tom, ako to v ich spoločnej domácnosti chodí :) 

Adela a Viktor: Oni
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AV)

Adela a Viktor: Oni
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nina Vančová photo)

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu