Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nostalgia Vinczeho: Viktor sa pochválil prvou FOTO s manželkou... Adela si to nepamätá!

Adela a Viktor Vinczeovci Zobraziť galériu (5)
Adela a Viktor Vinczeovci (Zdroj: Instagram V.V.)

BRATISLAVA – Viktor Vincze (29) patrí medzi známe tváre, ktoré nemajú problém podeliť sa so svojimi fanúšikmi o informácie z rôznych oblastí. Dokonca aj čo sa osobného života týka. Nehanbil sa priznať ani to, že má pomalé spermie. V poslednej sérii otázok, ktoré mu kládli ľudia, ho vyzvali k zverejneniu prvej spoločnej fotky s manželkou.

Keď má markizák Viktor Vincze voľnú chvíľku, rád dá priestor zvedavým otázkam svojich fanúšikov. Aj nedávno mali možnosť pýtať sa na rôzne témy, ktoré ich zaujímajú z jeho súkromia, práce či ohľadom ekológie. A naozaj prišli z každého súdka. Moderátor nemá problém s úprimnosťou a na otázky odpovedal. Jeden z fanúšikov ho vyzval, aby ukázal prvý záber s jeho manželkou.

„Dáš sem prvú fotku s Adelou?“ pýtal sa jeden či jedna z Viktorových followerov. A Vincze neváhal. Pridal záber, na ktorom sa od ucha k uchu usmieva on, Adela, Karin Haydu a Ján Tribula. Ten vznikol pred takmer piatimi rokmi. Napriek tomu, že Viktor má túto spomienku uloženú, jeho milovaná polovička má v tomto miernu stratu pamäti. „16.9.2015, keď sme spolu ešte celý nasledujúci rok nič nemali. Nakrúcali sme dokrútku do ChartShow. Adelka si na tento moment absolútne nespomína,“ napísal Viktor.

Na moment, kedy vznikla prvá fotografiu dnes už manželov Vinczeovcov, si Adela nespomína.
Zobraziť galériu (5)
Na moment, kedy vznikla prvá fotografiu dnes už manželov Vinczeovcov, si Adela nespomína.  (Zdroj: Instagram V.V.)

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu