Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rozchod počas tehotenstva a teraz... dieťa s novým mužom: Jojkárska herečka je opäť v očakávaní!

Martin Mňahončák, Monika Horváthová a Marek Geišberg Zobraziť galériu (2)
Martin Mňahončák, Monika Horváthová a Marek Geišberg (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Herečka z jojkárskeho seriálu Pravá tvár Monika Horváthová má dcérku s kolegom Matejom Marušinom. Dvojica sa však rozišla ešte počas tehotenstva a brunetka si našla iného partnera. Teraz spolu očakávajú bábätko.

V lete 2018 porodila herečka Monika Horváthová dcérku, ktorej otcom je jej kolega Matej Marušin. V čase pôrodu však už pár netvorili. Herečka privítala dcérku po boku iného muža. 

Galéria: Monika Horváthová

Práve svojho aktuálneho partnera Dominika považuje aj za skutočného otca malej Melanky „Otec je ten, ktorý dieťa (dcéru) miluje a chráni ju, má strach, keď nie je v poriadku. Ktorého každý deň zaujíma, ako sa skutočne má a plní všetky jej potreby. Ktorý ju vychováva a ktorý sa najúprimnejšie teší z jej pokrokov. Ktorý jej vytvoril nádhernú minulosť, je neodmysliteľná časť jej prítomnosti a spolu s matkou jej buduje stabilnú budúcnosť... Takže ÁNO, Dominik je Melinkin OTEC,“ napísala Monika a dodala: „Všetko ostatné nestojí ani za reč...“ uviedla v máji na Instagrame. 

Rozchod počas tehotenstva a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.H.)

Najnovšie ale herečka prezradila, že Dominik sa čoskoro stane opäť otcom a tentoraz aj biologickým. Dvojica totiž spolu čaká bábätko. „V živote človeka sú momenty, ktoré nepotrebujú slová... ako napríklad LÁSKA. Tu je teda najkrajší dôkaz tej našej nekonečnej LÁSKY. ♥️ ĽŤ D,” napísala Monika k fotkám, na ktorých sa už chváli tehotenským bruškom. 

Viac o téme: Monika Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu