Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovský šok: Bývalý partner Zuzany Čaputovej tvorí pár so slovenskou speváčkou!

Zobraziť galériu (4)

BRATISLAVA - Namiesto prezidentky má kontroverznú speváčku! Pred niekoľkými dňami Topky priniesli exkluzívnu informáciu o tom, že Zuzana Čaputová (46) tvorí pár s aktivistom Jurajom Rizmanom (44). Ten nahradil jej predchádzajúceho partnera Petra Konečného, ktorý si podľa aktuálnych informácií taktiež našiel novú lásku!

A nejde o žiadnu "paní neznámu". Podľa informácií  Nového času  Konečný tvorí pár so slovenskou speváčkou, ktorá je už roky vnímaná a označovaná ako "kontroverzná". Reč nie je o nikom inom ako o Dorote Nvotovej - dcére herečky Anny Šiškovej. Spomínaný portál disponuje fotografiami, z ktorých je zjavné, že medzi dvojicou ani zďaleka nejde o bežný kamarátsky vzťah. 

Peter Konečný a Zuzana Čaputová už netvoria pár. On aktuálne randí so speváčkou Dorotou Nvotovou.
Zobraziť galériu (4)
Peter Konečný a Zuzana Čaputová už netvoria pár. On aktuálne randí so speváčkou Dorotou Nvotovou.  (Zdroj: TASR - Michal Svítok)

Dorota Nvotová tvorí pár s bývalým partnerom našej prezidentky Zuzany Čaputovej
Zobraziť galériu (4)
Dorota Nvotová tvorí pár s bývalým partnerom našej prezidentky Zuzany Čaputovej  (Zdroj: Facebook DN)

Pre spomínaný denník túto správu napokon potvrdila aj samotná Nvotová. „Sme spolu od konca mája a sme spolu šťastní. Prepáčte, ale viac to komentovať nechcem,“ vyjadrila sa umelkyňa, keď ju konfrontovali s fotografiami, kde ju pristihli, ako s Čaputovej bývalým partnerom odprevádza do škôlky svojho syna Filipka. 

Viac o téme: Dorota NvotováZuzana ČaputováPeter Konečný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu