Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdička reality šou na pláži: Keď uvidíte jej bikiny... Oči vám vypadnú!

Alexis Skyy Zobraziť galériu (9)
Alexis Skyy (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Zakryla len to najnutnejšie! Meno Alexis Skyy (25) v našich končinách síce nie je veľmi známe, avšak za veľkou mlákou sa táto dáma teší celkom slušnej popularite. Zviditeľnila sa účinkovaním v reality šou Love&Hip-Hop a románikom s raperom Fetty Wap. Na instagrame má viac ako 4 milióny followerov, ktorých aktuálne potešila fotkami v bikinách. Treba dodať, že išlo o dosť zaujímavý kúsok.

Bujné vnady, veľké zadky a kopec odvahy - to je kombinácia, ktorú preferuje množstvo jedincov pôsobiacich na hip-hopovej scéne. Takýmito prednosťami sa môže pochváliť aj hviezdička Alexis Skyy, ktorá pôsobila v programoch Love&Hip-Hop: Hollywood a Love&Hip-Hop: New York. 

Sexi brunetka svoje oblé krivky rada ukazuje svetu. A urobila tak aj v uplynulých dňoch, keď sa od hlavy po päty nahodila do luxusných kúskov prestížnej značky.

Rozhodne najviac pozornosti pútal vrchný diel bikín. Ten bol tvorený šnúrkami a pár centimetrami látky, ktoré zakryli len bradavky. „Ty si tak strašne sexi. Ľudia sa za tebou museli otáčať,” znie jeden z mnohých pochvalných komentárov pod fotkou. Ako sa brunetkine bikiny páčia vám?

Alexis Skyy
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Alexis Skyy
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Alexis Skyy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu