Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Bartošová sa našla: Bývalú popovú princeznú väznili na hrade!

Iveta Bartošová v pátraní Polície ČR už nefiguruje. Zobraziť galériu (9)
Iveta Bartošová v pátraní Polície ČR už nefiguruje.

PRAHA - Iveta Bartošová (47) bola od soboty v hľadáčiku českej polície. Jej posledný partner Josef Rychtář (55) totiž nahlásil, že bola obeťou únosu. Telenovela v hlavnej úlohe so speváčkou, bývalým ochrankárom a aktuálnym ctiteľom Zdeňkom Macurom (39) okamžite zaplnila médiá a všetci vedeli, že blondínka je nažive a relatívne v poriadku. Z registra hľadaných osôb zmizla známa Češka až dnes ráno. Polícia ju našla uväznenú na hrade.

Nezvestná a unesená! Takto definoval odchod Ivety Bartošovej z ich spoločného bydliska Josef Rychtář. Po tom, čo speváčka odišla so Zdeňkom Macurom, bývalý ochrankár sa obrátil na políciu, ktorá na základe jeho oznámenia musela blondínku hľadať.

Hoci sa v médiách začali okamžite objavovať jej aktuálne fotografie, muži zákona mali zviazané ruky. Iveta a Zdeněk sa totiž odmietali ohlásiť talianskym úradom. A tak policajti nechtiac niekoľko dní figurovali v telenovele, v ktorej nikto nevie, komu z troch zúčastnených sa oplatí veriť.

„Pátranie je už odvolané,” napísal si dnes ráno na facebook ďalší z Bartošovej mužov - Domenico Martucci. A databáza hľadaných osôb jeho slová potvrdila. Speváčka sa tam už nenachádza.

Zaujímavé však je, že Martucci tiež odchádza do Talianska. Momentálne sa tam nachádza aj Josef Rychtář. Spolu s ním sú tam aj viacerí novinári, ktorí sa v centre diania zrejme ešte na tejto kauze dobre pobavia.

NAJNOVŠIE SPRÁVY O BARTOŠOVEJ

Tragikomédia pokračuje! Josef Rychtář mal dnes údajne telefonát s Ivetou, v ktorom sa dožadovala jeho pomoci. Mala byť väznená na hrade Martucciovcov, kam sa jej osobný rytier začal dobýjať. Dostal sa až na nádvorie. Následne tam zasahovala talianska polícia, ktorá ho vzala na miestnu stanicu. Ako informuje český denník, Iveta vraj bola videná práve u rodiny Domenica Martucciho. Údajne bol k nej privolaný aj lekár.

Českí policajti, ktorí už zrušili pátranie, presne vedia, kde sa speváčka nachádza. „Môžem potvrdiť, že sme v kontakte s nezvestnou osobou, ale z taktických dôvodov miesto jej pobytu nezverejníme,” povedala pre iDnes.cz hovorkyňa Andrea Zoulová.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu