Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Boj o život českej hviezdy: Dráma pri kúpaní... Sedem zlomenín a obrovská trauma!

Richard Genzer Zobraziť galériu (2)
Richard Genzer (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Tak takto si relax pri vode zrejme ani zďaleka nepredstavoval! Kým väčšina z nás si z výletov prinesie nejaký ten suvenír, český herec a zabávač sa domov vrátil so siedmimi zlomeninami. Reč je o populárnom Richardovi Genzerovi (53), ktorý až doteraz tajil, že po dovolenke skončil v rukách lekárov!

Kapverdy sú pre mnohých ľudí vytúženým dovolenkovým rajom, pre tvár českej Partičky sa však v jedinej sekunde zmenili na hotové peklo, o ktorom nehovoril dlhých osem rokov. „Bol som úplne domlátený. Mal som sedem zlomenín v tvári. Na Kapverdoch som išiel do vody, ktorá bola po pás a prišlo nejaké zemetrasenie, ako som sa neskôr dozvedel. Vlna ma zdvihla a "flákla" so mnou o dno a potom znova," šokoval Richard v Českom rozhlase Dvojka. 

Galéria: Richard Genzer
„Keď ma vytiahli, našťastie tam bola nejaká francúzska lekárka. Nos som mal nakrivo. Keď sa ma potom pýtali, ako ho chcem urobiť, tak som povedal, že ho chcem mať ako Sagvan Tofi. Tak neviem, či sa im to podarilo, chcel som byť pekný," zažartoval si Genzer, na ktorom však táto dovolenková dráma zanechala aj psychické následky. 

Richard osem rokov tajil, že na vytúženej dovolenke prišiel k niekoľkým zlomeninám a bál sa o holý život
Zobraziť galériu (2)
Richard osem rokov tajil, že na vytúženej dovolenke prišiel k niekoľkým zlomeninám a bál sa o holý život  (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

„Po tom úraze to bolo nepríjemné, nemohol som ísť do vane, nemohol som sa potopiť. Keď som sa napríklad raz díval na televíziu a bol tam záber, kde sa potápajú a prišla vlna, tak som takmer zvracal. Mal som nejaký blok v hlave, ale prešlo to," dodal Richard s tým, že dnes už má vodu opäť rád a dokonca kvôli tejto nepríjemnej skúsenosti začal rybárčiť. 

Viac o téme: Richard Genzer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu