Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Martina Schindlerová deti najprv skrývala a teraz: Po dcére sa pochválila aj synom... Je to celý otec!

Martina Schindlerová viac deti neskrýva. Zobraziť galériu (7)
Martina Schindlerová viac deti neskrýva. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nie je to tak dávno, čo si Martina Schindlerová (31) úzkostlivo strážila svoje súkromie a najmä tváričky svojich detí. Len pred pár dňami ukázala dcérku Martinku, ktorá si zahrala v jej najnovšom videoklipe. Teraz sa pochválila už aj synčekom Kamilom. Chlapček je celý otec!

Martina sa zviditeľnila pred rokmi v prvej slovenskej Superstar, hoci skončila na druhom mieste. Od spevu si však dala pauzu po tom, čo sa vydala za dnes už svojho exmanžela Kamila Haršányho, ktorý mal figurovať v mafiánskych zoznamoch. Pred takmer dvomi rokmi sa opäť vrátila do vôd slovenského šoubiznisu, začala robiť vlastné pesničky a objavovať sa na spoločenských akciách.

Svoje súkromie a najmä svoje deti sa snažila chrániť najviac, ako sa len dalo, no len donedávna. S novým videoklipom totiž ukázala svoju dcérku Maťku a po pár dňoch prišiel na rad aj jej syn Kamil. Krásna speváčka sa pochválila záberom so svojimi ratolesťami na sociálnej sieti. Pozornému oku neunikne, že chlapček akoby svojmu otcovi z oka vypadol. Čo myslíte? Haršányho fotku nájdete v našej GALÉRII»

Martina Schindlerová sa pochválila záberom s deťmi.
Zobraziť galériu (7)
Martina Schindlerová sa pochválila záberom s deťmi.  (Zdroj: Instagram M.S.)

Viac o téme: Martina Schindlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu