Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Schindlerová deti roky skrývala a teraz... Rodinná idylka sa zmenila na TRAPAS: Zahanbila ju vlastná dcéra!

Martina Schindlerová zverejnila video, v ktorom sa milo doťahuje so svojou dcérou. Zobraziť galériu (6)
Martina Schindlerová zverejnila video, v ktorom sa milo doťahuje so svojou dcérou. (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA - Keď Martina Schindlerová (31) práve nepracuje, neučí sa do školy alebo nespieva, stopercentne sa venuje svojim dvom deťom - Martinke a Kamilovi. A práve tie sa jej často vedia postarať o skutočne vtipné momenty. A o jeden taký sa podelila aj najnovšie na sociálnej sieti Instagram. Malo to byť milé rodinné video, ale... Dcéra ju zahanbila jedinou vetou!

Nie je to tak dávno, čo si Martina Schindlerová úzkostlivo strážila svoje súkromie. Verejnosť nemala ani tušenia, ako jej dve deti vyzerajú. Už je to však pár týždňov, čo brunetka poľavila a svoje ratolesti začala ukazovať. Pred dvomi mesiacmi ukázala dcérku Martinku vo svojom najnovšom klipe a neskôr sa pochválila už aj synčekom Kamilom. 

Galéria: Martina Schindlerová

A dnes spestrujú jej príspevky na sociálnych sieťach už pravidelne. Najnovšie sa speváčka chcela pochváliť videom ich rodinnej idylky. Syn leží na sedačke a hrá sa na mobile, dcérka jej zatiaľ češe vlasy... Lenže milé video s deťmi malo nečakaný zvrat. Stačila jediná veta a 8-ročná Martinka svoju mamu úplne zahanbila. 

„Mala by si si umyť vlasy, máš mastné!“ zahlásila malá kaderníčka. „No dovoľ?!“ zareagovala okamžite Schindlerová. „Fakt!“ kontrovala Martinka. A takto sa dievčatá, obe presvedčené o svojej pravde, ešte nejakú chvíľu doťahovali. Že sa speváčka na úprimnosti svojej dcérky zabavila a neberie samu seba príliš vážne, však dokázala tým, že video zverejnila na svojom Instagrame. 

A dnes sa nad ich milou šarvátkou môžu zabaviť aj jej fanúšikovia. Pozrite si video aj vy!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#children #love #motheranddaughter #haveaniceday

Príspevok, ktorý zdieľa Martina Schindlerova (@schindlerovamartina),

 

Viac o téme: Martina Schindlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu