Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nenávidená Češka v porote SuperStar: Vytáča aj exmanažéra Bartošovej... Poriadne jej naložil!

Do porotkyne Patricie Pagáčovej sa pustil manažér zosnulej Ivety Bartošovej. Zobraziť galériu (5)
Do porotkyne Patricie Pagáčovej sa pustil manažér zosnulej Ivety Bartošovej. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Na Topkách sme už informovali, že porotkyňa SuperStar Patricie Pagáčová (31) nie je úplne každému po vôli. Divákom jej správanie vyslovene vadí. A najnovšie sa k blondínkiným neprajníkom pridal aj exmanažér zosnulej hviezdy Ivety Bartošovej (†48) Tomáš Gottlieb (70). Poriadne herečke naložil!

Už po prvom kastingovom kole sa na SuperStar zvalila vlna kritiky. Mohla za to porotkyňa Patricie Pagáčová. Mnohým divákom je nesympatická a na porotcovskej stoličke podľa nich nemá čo hľadať. 

Galéria: Patricie Pagáčová v SuperStar

„Pagáčová, ktorá si robí srandu z účinkujúcich, tak vlastne vo výsledku je mi strašne ľúto len a len jej, ako sa chová. Očividne IQ hojdacieho koňa a ďalej než na svoje ego asi nedovidí,“ znela jedna z reakcií na blondínkin výkon v hudobnej šou. A v podobnom duchu sa nieslo aj množstvo ďalších komentárov. 


Markizácka SuperStar už čelí prvej kritike: Diváci naložili porotkyni... Fuj, mala by sa hanbiť! 


Zaujímavosťou však je, že takýto názor nemajú len bežní, nezainteresovaní diváci, ale aj odborníci priamo z hudobného biznisu. Najnovšie si ju totiž na paškál zobral exmanažér zosnulej českej hviezdy Ivety Bartošovej Tomáš Gottlieb. 

Jej správanie v poslednej časti mu poriadne zdvihlo tlak, a tak sa rozhodol zareagovať. „Môžete niekto hodiť na Patríciu Solaříkovú deku? Kto je ona a ako hodnotí súťažiacich v SuperStar!“ rozčúlil sa 70-ročný manažér na Facebooku na margo Patricie, ktorá ako nespeváčka by mala na súťažiacich pozerať skôr z hereckého hľadiska. 


SuperStar: Čekovský v slzách a nevychovaný raper vytočil Bagárovú do biela... Si na facku!


Zaujímavosťou je, že hodnotenie Moniky Bagárovej pán Gottlieb naopak vychválil. „Monika spevu rozumie a neopakuje po svojich kolegoch a jej hodnotenie ja beriem, nie je odtrhnutá od reality,“ uviedol exmanažér.

Viac o téme: SuperStarPatricie Pagáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu